4 csillagjegy, akire sok csalódás után rátalál az igazi boldogság

4 csillagjegy, akire sok csalódás után rátalál az igazi boldogság

Óriási fordulatot hoz a július ennek az 4 csillagjegynek. 4 csillagjegy, aki sokat csalódott, de végre eljön számukra az igazi boldogság.

4 csillagjegy, akire sok csalódás után rátalál az igazi boldogság

Sok csillagjegy számára úgy tűnt, hogy 2024 elhozza az igazi, óriási szerelmet. Ám a remények helyett jöttek a pofonok és a sok csalódás. Sok-sok keresgélés és próbálkozás után néhányan úgy érezték, a boldogság nem fog már eljönni idén.

Van egy jó hírünk, aminek főleg 4 csillagjegy fog örülni. Számukra ugyanis a sok csalódás után júliusban el fog érkezni az igazi boldogság és a tiszta, mély szerelem ideje, ez pedig óriási változást hoz az életükbe, minden meg fog változni,

Ők minden fájdalom ellenére készen állnak végre arra, hogy újból megpróbáljanak őszinte, tiszta és teljes bizalmon alapuló kapcsolatot létesíteni.

Ez a szerelem pedig már nem fog csalódást okozni.

Régóta vártál erre, sőt talán azt hitted már el sem fog jönni ez. 

Íme az az 4 csillagjegy, akire sok csalódás után rátalál az igazi boldogság, méghozzá júliusban.

A Rákok úgy érzik júliusban nincs itt a helye, sem az ideje az álmoknak. Óriási változás várható az életükben….

Még tavaly ért egy óriási csalódás, amit nagyon nehezen dolgoztál fel. Sőt ez a folyamat áthúzódott erre az évre is. Nagyon keményen nézed a dolgokat, szívedet bezártad. Már nem hiszel, már nem bízol.

Csak teszed a dolgaidat, nem állsz meg, lefoglalod magad, hogy még véletlenül se kelljen sem gondolkodni, sem emlékezni. Teljesen úgy álltál hozzá a szerelemhez, hogy rád már soha többet nem fog rád találni.

És júliusban mint egy villámcsapás, úgy fog téged eltalálni. Hirtelen, váratlanul és igen intenzíven. Alig akarod elhinni, hogy ez tényleg megtörténhet veled. Jobb és szebb lesz, mint amit valaha átéltél és éreztél.

Minden porcikádat át fogja járni a tiszta szerelem és végre új tudsz hinni az álmokban. Mert igenis léteznek.

Számodra is.

A Halak idén úgy érezte tűt keres a szénakazalban.

Sok próbálkozásod volt, nagyon meg akartad találni az igazi párodast. Amikor azonban végre eljött az a személy, akit végig kerestél, úgy érezted nem maradt több energiád, erőd. Ráadásul az élet ekkor kezdett nagyobbnál nagyobb akadályokat eléd sodorni.

A Halak már nagyon fél, sokat csalódott és úgy érzi túl kemény már a szíve és sosem fog felengedni. Belül tudja mire vágyik, de nem tudja kimutatni.

Sok lépésével, cselekedeteivel, mondataival pedig messzire űzi azt, akit igazán szeret, csak ezt az igaz érzelmet még nem meri bevallani magának. Retteg, ezért inkább bántja sokszor a másikat.

Félsz újra adni, kinyílni, mert nem bírsz már el több kudarcot.

De ezúttal más lesz végre. Ha az élet ehhez a személyhez sodort és bármi is történt, még mindig ott áll melletted, akkor egy idő után rá fogsz jönni, hogy ennek oka van és az érzéseidet végre meg kell alaposan vizsgálnod.

Hónapokba telt mire rájössz végre, hogy erre az emberre szükséged van, ő a levegőd, az életed, a mindened, a reményed, a jövőd, a sorsod.

Sok időbe telik, de most hamarosan végre minden tisztázódik benned végre.

Ő kell neked. Harcolj érte, tartsd meg. Életed legjobb döntése lesz júliusban, mindig együtt fogtok maradni, mert a kapcsolat őszinteségen, bizalmon és tiszta, mély érzelmeken alapul. 

A Skorpiók mindenféle visszaesést tapasztalnak idén.

Valahogy minden jól indul, aztán elmúlik a varázs, az érdeklődés. Nincs olyan ember aki igazán tartósan fel tudja kelteni ennek a csillagjegynek a figyelmét.

Ettől a Skorpió nagyon csalódott lesz, szinte már-már dühös lesz és még jobban beleveti magát az életbe. Sodródik az árral, rengeteg helyen jár idén, sok-sok új emberrel ismerkedik meg, de úgy érzi még mindig nincs jó helyen ott és azzal, akivel épp van. Mélyen, legbelül másra vágyik. 

Júliusban azonban egy véletlennek köszönhetően rá fog mosolyogni a szerencse és olyan emberbe botlik majd, aki azonnal lángra lobbantja a szívét, lelkét, testét. Ez a csillagok szerint ez még télen be fog következni.  

Ez az ember nagyon nagylelkű lehet veled és olyan új oldaladat tárja fel, amiről azt hitted, hogy nem is létezik.

Új, jobb emberré válsz mellette és mindketten úgy érzitek majd, hogy soha, de soha nem fogjátok elengedni többé a másik kezét. Soha nem voltál még ilyen boldog és minden pillanatot egy ajándéknak fogsz fel.

Az Ikrek számára a jövő gyönyörű lesz. Ez a boldogság időszaka lesz.

Régóta vagy egyedül, már le is mondtál a teljes boldogságról, élted a kis életedet, mikor minden megváltozott és végre megtaláltad a boldogságot.

Sokat kellett tanulnod ehhez magadról, arról, hogy miben kellene, kell változnod ahhoz, hogy tényleg boldog lehess egy kapcsolatban.

A korlátaidat, a falaidat szép lassan le kellett rombolnod, meg kellett tanulnod újra hinni, bízni és remélni. Amint minden a helyére kerül, az élet azonnal lehetőséget nyújt neked a boldogságra. 

Valószínűleg később kapod meg, mint mások és többet is kellett harcolnod, mint másoknak, de hosszú hónapok küzdelme után, júliusban végre eljöhet az a boldogság, amire hónapok óta vágysz, sőt olyan boldogságról beszélhetünk, amiről álmodni sem mertél soha.

A türelmed és a kitartásod  megajándékoz életed legszebb kapcsolatával, életed szerelme lesz a párod, akivel végre nyíltan felvállalhatjátok majd egymást. Megküzdöttetek ezért az igaz érzelmeken, hiten és tiszta bizalmon alapuló mély szerelemért, megérdemlitek egymást.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük