Ez a csillagjegy mindenkit átver

Ez a csillagjegy mindenkit átver.

Ez a csillagjegy mindenkit átver

Van egy olyan csillagjegy, aki teljesen másnak mutatja magát, mint amilyen. Neki létfontosságú, hogy mindig a legjobb formáját mutassa meg és mindig úgy tűnjön, mintha minden tökéletes lenne a személyiségében, az életében, a külső-belső tulajdonságaiban.

Szeret hazudni az embereknek, de legfőképpen az ellenkező nem képviselőjének, méghozzá azért, hogy jobb fényben tüntesse fel magát.

Minden trüköt bevet ennek érdekében, ha kell álarcot visel, ha szükséges hazudik, de attól sem retten vissza, hogy másokon átgázoljon annak érdekében, hogy megszerezzen valamit, vagy valakit.

A hazugság sem idegen számára. A hazugságokat is igénybe veszik, amikor meg kellene mutatni szuper, tökéletes mivoltukat, helyzetüket, ami valójában nem is létezik. Képes hamis képet mutatni magáról, hogy jobb színben tüntesse fel magát.

De idővel rájön mindenki erre, főleg akkor, ha hosszabb időt tölt ezzel a csillagjeggyel vagy akkor, ha többször is találkozik vele.

Ez az csillagjegy ugyanis csak elsőre vagy csak rövid ideig tudja elvarázsolni a kiszemeltjét. Az igazi énje hamar kiderül és az álarc lehullik. Ekkor pedig képes teljesen kiborulni. Azt hiszi ugyanis, hogy az igazi személyiségéért soha, senki sem fogja szeretni. Pedig ez nem így van, hiszen sok jó tulajdonsága van, de ezt már tényleg csak igen kevesen tudják.

Ki az a csillagjegy, aki mindenkit átver?

Ő a Vízöntő!

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT >>>

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük