3 csillagjegy, akit teljesen félreismernek az emberek

3 csillagjegy, akit teljesen félreismernek az emberek

3 csillagjegy, akit teljesen félreismernek az emberek.

3 csillagjegy, akit teljesen félreismernek az emberek

Mérleg csillagjegy – Teljesen félreismernek téged az emberek.

A Mérlegek elemző, objektív gondolkodók, akik az igazságosság, egyenesség, korrektség és a tisztesség megszállottjai. A kiegyensúlyozott eredményre törekszik ez a csillagjegy. De teljesen félreismernek. Miért is? Azonban amikor komoly problémájuk van, vagy amikor olyan helyzetekről van szó, amelyekben közvetlenül érintettek, teljesen átváltoznak és megváltozik a viselkedésük. A maguk javára fordítják a dolgokat, és nem látják saját objektív igazságukat. Önző módon csak azt nézik, nekik hogyan lehet jobb, a másikon simán átgázolnak a cél érdekében.

Skorpió

Bár gyakran titokzatosnak, visszafogottnak, rosszkedvűnek, túl hirtelennek írják őket, valójában könnyedek és nyugodtak. Remek álarcot tudnak felvenni, amivel mindenkit megtévesztenek. A védekezést választják ezzel a hamis álarccal. Az igazi érzelmeiket csak a Skorpióhoz legközelebb állók ismerhetik.

Nyilas

Bár igaz, hogy viccesek, nagyszájúak és hangosak, de nincs szűrőjük, amikor beszélnek. Nem tudják hol a határ, nincs kontroll. .Jól tudják, mi a másiknak a fájó pontja és hol, mikor kell azt megcélozni. Simán a szemedbe mondja a véleményét, akkor is ha neked fáj. Nem törődik azzal, ha megsebzi a lelkedet.

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük