Ezek a csillagjegyek túlságosan nagyszájúak, szókimondóak

Ezek a csillagjegyek azonnal kimondják amit gondolnak. Nem agyalnak előtte, nem játsszák meg magukat, mindig a szívük irányítja őket. Emiatt sokszor kerülnek bajba, de változni nem tudnak, vagy nem akarnak.

Ezek a csillagjegyek túlságosan nagyszájúak, szókimondóak

Szűz is azon csillagjegyek közé tartozik, akik igen szókimondóak

A tudás lehet félelmetes is lehet, és ezt a Szűz tudja. Más emberek kényelmetlenül érzik magukat a társaságában, ezért inkább nem is akarnak kommunikálni vele. Nagyon szubjektívan látja a világot, érzelmes ember, ami a szívén, az a száján.

Ha valakiben rosszat lát, ha a másik rosszat cselekedett, azonnal megmondja a véleményét. Gyakran bírál másokat. Tehát Szűz is azon csillagjegyek közé tartozik, akik igen szókimondóak, bátran kiállnak az igazukért.

A Kos is a szókimondóak közé tartozik

Nagyon akar szeretni. Mindenkibe azonnal belekapaszkodik, rámászik érzelmileg. Ha a másik nem akarja ezt, akkor azonnal fordulatot vesz ez a csillagjegy és kegyetlen, dühös, sértett lesz. 

Nagyon okos ember, de igen türelmetlen. Aki nem az ő szintjén van, azzal nehezen érti meg magát. Az első benyomás megtévesztő lehet róla, ugyanis egy álarcot visel.

Nagyon hamar kimondja azt, ami a szívét nyomja és bár nem akarja, de nagyon meg tud bántani másokat. A kemény álarc mögött egy kedves, nagylelkű lélek lakozik. De ezt igen nehéz előcsalogatni.

Facebook oldal: ITT >>>

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük