Ez a csillagjegy végre rendbe tudja hozni az életét

Ez a csillagjegy végre rendbe tudja hozni az életét

Ez a csillagjegy végre rendbe tudja hozni az életét.

Ez a csillagjegy végre rendbe tudja hozni az életét

Egy káosz volt eddig az életed. Annyira sok gondod volt, hogy nem láttad a kiutat. A bánat szinte felemésztett a kilátástalanság miatt. Nagyon egyedül érezted magadat eddig végig és látod, senkit sem érdekel a te fájdalmad. Az önsajnálat legmagasabb fokozatába kapcsoltál, ahelyett, hogy a problémák megoldására koncentráltál volna. Ez rengeteg időt, energiát vett el tőled.

Már azt hitted minden így marad, ez a te sorsod, ez a te életed.

De júliusban végre eljött az ideje annak, hogy rendbe tudd hozni az életedet. Lépj ki a burkodból, nyisd ki a szemed, tárd ki a szíved, tisztítsd meg a lelked és töltsd fel szép érzelmekkel.

Ne mindig csak magadra gondolj, vedd észre a másik érzéseit, a munkahelyed szépségeit, előnyeit, lehetőségeit, az otthonod melegét, meghittségét, lelki értékét. Az apró csodákat is vedd észre, amik körülvesznek, de a hétköznapok monotonitásában és a gondok közepette elvesztek a szemedben. Most is ott vannak, gyerünk, nyisd ki a szemed, lelked. Ez erőd adhat neked. Új erőt. Lendületet és csodálatos energiákat az újrakezdéshez.

Ha fel tudod rázni magad, ha végre kitörsz az önsajnálatból és abból, hogy bemagyarázod magad, itt nincs megoldás, mert kilátástalan a helyzet, és ha végre nem akarsz a gondok elöl tovább menekülni, ha adsz esélyt és időt magadnak, akkor és csak akkor olyan új szint következhet be az életedbe. Ami viszont sokkal, de sokkal jobb, szebb, nyugodtabb, gondtalabb, boldogabb lesz, mint valaha volt.

Melyik csillagjegy az, aki végre rendbe tudja hozni az életét? Ő a Vízöntő!!!

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük