Ezekben a csillagjegyekben sose bízz meg

Ezekben a csillagjegyekben sose bízz meg. Nem azért mert rossz emberek, vagy mert gonoszak. Nem! De akkor vajon miért nem lehet bennük megbízni és az élet melyik területére vonatkozik ez?

Ezekben a csillagjegyekben sose bízz meg

Ikrek csillagjegy

Ne bízz benne, de miért ne? Olyan lendületes, mint a forgószél és változékony, mint az időjárás. Ezerfele szakadnak szét, mindig túlterhelik magukat, túl sok terhet vesznek a vállukra és emiatt a végén nem tudnak minden megvalósítani. Állandó mozgásban van, viszik előre az energiái, pörög, beszél, alkot, igazi életszerető csillagjegy. Az új lehetőségek felvillanyozzák, de sosem lehet tudni mennyire tartósak az érzései. Van, hogy már aznap elveszti érdeklődését aziránt, ami reggel még nagyon nagy lelkesedéssel foglalkoztatta. Nem marad meg egy helyben, kár ebben bízni és ne reménykedj. Őt nem tudod betörni.

Bak

Szereted, ha igazi fontos személyként, királyként/királynőként kezelnek, gondoskodnak rólad. Elvárod a folyamatos és megkülönböztető figyelmet. Általában nagyon barátságos vagy, de meglehetősen titkolózós is. Az életed nagyobbik szelete, része szinte teljesen el van rejtve a külvilág elől. Hajlamos vagy magadban tartani a gondolataidat. Nagyon kevesen tudnak igazán kiismerni, emiatt nem tartanak túl megbízhatónak. Ráadásul egy igazi álomvilágban élsz, ahol minden úgy történik, ahogy te szereted és azt hiszed ez a valódi életben is mindig így van. Túl fontosnak tartod magadat, szereted, ha minden körülötted forog. ezzel a gondolkodásmódoddal valójában menekülsz a valóság elől.  Néha lázadó is tudsz lenni, főleg, amikor megígérsz valakinek valamit és végül nem tartod be a szavadat. Ilyenkor még te háborodsz fel.

Kos – Ne bízz meg benne

Ő a legmegbízhatatlanabb csillagjegy az összes közül, főleg intenzív természete miatt. Az igaz, hogy teli vannak energiával, lelkesedéssel, de főleg csak azt szeretik megcsinálni, ami a saját érdekük és a saját céljukat szolgálja. Könnyen megígérsz bármit, így még nagyobb figyelmet vársz el, de ezek az ígéretek túl könnyelműek. Sokszor nem viszed végig azt, amit megígértél és a végén még te sértődsz meg, amikor számon kérnek. Sokfele szóródik a figyelme és ritkán van az, hogy egyszerre csak egy dologra koncentrálnak. Ez sem amunkában, sem az életben, főleg pedig a párkapcsolatban sem túl jó tulajdonság. Szinte hajszolod a figyelmet, a szeretetet és mindig hajt az újdonság izgalma.

Miklós Edit

3 Comments

  1. Már elnézést kérek de egyik csillajegyre sem érvényes állítások lettek a cikkben említve….ezzel csak azt érik el, hogy a cikkek valóságtartalmát kérdőjelezi meg az ember… Veszélyes dolog ez, ha jól belegondolunk.

  2. Kamu az egész.Nekem februárra annyira szépek lettek elorelatva és egyik legpocsékabb hónappa sikeredett….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük