Ezt a 3 csillagjegyet senki nem győzi le - Ők a legerősebb lelkűek

Ezt a 3 csillagjegyet senki nem győzi le – Ők a legerősebb lelkűek

Ezeket a csillagjegyeket soha nem tudja senki legyőzni – Ők a legerősebbek. Létezik 5 olyan hihetetlenül erős csillagjegy, akikkel nem érdemes ujjat húzni. Soha. Semmilyen körülmények között. Előttük nem létezik megoldhatatlan akadály, probléma, gond, hiszen mindent legyőznek, harcolnak, küzdenek és nem adják fel. Nagyon kitartóak.

Ezt a 3 csillagjegyet senki nem győzi le - Ők a legerősebb lelkűek

De honnan jön az erejük, a kitartásuk? ezeket a csillagjegyeket mi vezérli az életben? Ebből az érdekes horoszkópból kiderül!

Skorpió – Ezt a csillagjegyet sem tudod soha megtörni, mert hihetetlenül erős a lelke

A Skorpió csillagjegy nagyon intenzív és titokzatos ember, csodálatos lélekkel. Nem nyílik meg azonnal. Nem lehet kiszámítani a reakcióját, függetlenül attól, hogy milyen keményen és kitartóan próbálkozol. Ha egy apró, ártatlan hazugságon rajtakap, szinte azonnal felrobban a haragtól és nem fog megbocsátani, ne is reménykedj. Ha becsaptad, arra is rá fog jönni, akárhogy is ármánykodsz. Lehet, hogy eleinte azt hiszed, sikert őt manipulálnod, de hidd el, nagyon jól tudja mit csinálsz,. csak kivár. Mert hirtelen és meggondolatlan döntést nem hoz.

Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mire és miképpen fog reagálni. Ne akarj vele haragban lenni, mert nagyon kemény ember. Megjegyzi mit és hogyan csinálsz, elemez téged, nyitva tartja a szemét. Minden csalódás mélyen bántja és örök nyomot hagy benne, de idővel és apránként képes felállni a legmélyebb gödörből és képes továbbmenni, tanulva a leckékből. Sosem felejti el a múltat.

Kos

A Kos nagyon zárkózott személyiség. Legalábbis annak tűnik elsőre, pont a határozottsága és erőteljes személyisége miatt.

Makacsul ragaszkodik az elveihez, véleményéhez. Ha hisz valamiben, akkor csak igen nehezen lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha tudja, hogy nincs igaza, akkor sem érdekli. Nem fogja megváltoztatni a véleményét, mert elképesztően erős személyiség. Ha ideges a Bika, nagyon makacs tud lenni, ilyenkor jobb, ha otthagyod. Úgysem tudod megnyugtatni, sem meggyőzni. De pont ez a makacssága az, ami vezeti előre az életben. Hányszor, de hányszor akarták rossz útra terelni, becsapni, ártani neki, de mindig rájött a rossz szándékokra jó időben és nem hagyta magát. Ha 10-szer került elé akadály, ő 10-szer is megpróbálta kikerülni. Addig nem nyugszik, míg a problémákat meg nem oldja. Tudja, hogy ezt a szerettei és a saját érdekében teszi. mert minden cselekedet, döntés vagy előrébb viszi az életét, vagy hátra. Ő pedig csak előre akar menni, ezerrel, teljes gőzzel és lendülettel.

Nem olyan típus, hogy egy vitából simán kiszáll, sőt! Inkább belemegy és mondja az igazát, haraggal, szenvedéllyel, megállás nélkül. Esélyed sincs ellene.

Oroszlán

Az Oroszlán ha szükségét érzi, nagyon kegyetlen tud lenni, a vadsága, határozottsága ilyenkor rendkívül ijesztő. Igen erősen szenvedélyes ember, hogyha hisz valamiben, nincs másik opció, csak az, amit ő gondol. Az Oroszlán biztos önmagában, és tudja, ki ő, hol a helye, mik a céljai. Tesz is értük eleget, nem várja el senkitől, hogy helyette oldják meg a gondokat.

Nagy az önbecsülése, magabiztos a saját képességeiben és ez nagyon megrémíti az embereket. Félnek attól, aki ennyire céltudatos és erős személyiség és akinek ilyen határozott tervei, céljai vannak.

Az erőssége mellett a kitartása is példamutató, olyan sokszor kellett mindent elölről kezdenie, de végtelen a türelme és az akaratereje. Élni akar. Minden napot szeretni, megélni. Ez vezérli, ez irányítja előre. A csodálatos életszeretete.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük