Ennek a 3 csillagjegynek a lelke sokkal idősebb

Ennek a 3 csillagjegynek a lelke sokkal idősebb

Ennek a 3 csillagjegynek a lelke sokkal idősebb, mert az élet nehéz próbatételek, akadályok sorát gördítette eléjük.

Ennek a 3 csillagjegynek a lelke sokkal idősebb

Sokat láttak, tapasztaltak már. Rengeteg mélységben és magasságban volt már részük. Az állandó megújulásról szól az életük, mert amikor az élet lerántotta őket, mindig megálltak, gondolkodtak, erőt vettek magukon és újrakezdtek mindent. Sokszor csalódtak, túl sokszor. Az életkor csak egy szám, de az, amit átéltek az évek, évtizedek alatt, örökre nyomott hagyott bennük.

A lelkük sokkal idősebb. A szívük erősebb.

A sok nehézség ellenére még mindig tudnak hinni, bízni remélni és megtanulták azt, hogy minden rossz után jön valami jó, ha elég kitartó vagy. Tudják azt is, hogyha baj van, csak és kizárólag saját magukra számíthatnak, mert még olyan emberek is elhagyhatják, cserben hagyhatják, akik eddig ott álltak mellettük.

Sokkal idősebb emberek a lelküket tekintve, mert az élet így alakította.

De sosem felejtenek el mosolyogni és mindig keresik a szépet, a jót maguk körül. A kapaszkodót, amit meg lehet ragadni, amikor a legnagyobb gond, baj üti fel a fejét az életükben.

A Skorpió lelke sokkal idősebb, független az életkortól.

Még mindig aktív ez a csillagjegy, kíváncsi az új dolgokra, az életre, de az a rengeteg fájó dolog, amit korábban megtapasztalt felelősségteljessé és megfontolttá is tette.

Ikrek

Nem hinnéd, de az Ikrek csillagjegy valójában érett és tapasztalt ember. Aki rengeteget látott és sok-sok nehéz dolgot átélt már. Kifele mást mutat, vidámságot, energiát, óriási életerőt. De belül csendes, érett ember, olyan, aki tudja, hogyan kell élni az életet és megbecsül minden jót, szépet.

Halak

Bölcs és nyugodt, aki nagyon ismeri az életet és értékeli a kényelmet.

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük