Ezek a csillagjegyek mindig segítenek másokon

Ezek a csillagjegyek mindig segítenek másokon

Ezek a csillagjegyek mindig segítenek másokon, mert óriási szívük és tiszta lelkük van. Önzetlen, csodálatos lelkek. Bízz bennük nyugodtan.

Ezek a csillagjegyek mindig segítenek másokon

Ikrek is azon csillagjegyek közé tartozik, akik mindig segítenek másokon

Soha nem megy el a bajbajutottak mellett, mindig segítenek, túl jószívű és naiv. Mindig segít azokon, akiknek problémájuk van. Lehet, hogy a segítség kimerül abban, hogy meghallgatja a másikat, míg az kiönti a lelkét, de van, amikor konkrét tettekkel is segít. Annyira sokan keresik meg, hogy észre sem veszi azt, hogy már nem mindenki jó szándékkal közeledik, hanem azért, hogy kihasználja, lenyomja az Ikreket.

Kos

Erősnek, határozottnak tűnik, aki fejjel megy a falnak és nagyon makacs. Sokan nem is gondolnák, hogy a zord tekintet mögött micsoda szép lélek lakozik. Észrevétlenül segít, nem veri nagydobra és nem kiáltja világgá. Fontosnak érzi magát, ha megkeresik az emberek a bajaikkal. mindig segít. De ha valaki egyszer becsapja két dologban biztos lehet. 1. A kos biztosan rájön. 2. A Kos bosszút fog állni, de nem azonnal. Lehet, hogy te már el is felejtetted, amikor hátba támadtad őt, de ez a csillagjegy nem felejt, hanem kivár. És akkor többszörösét zúdítja vissza rád.

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük