Ez a 6 csillagjegy állandóan hisztizik

Ez a 6 csillagjegy állandóan hisztizik

Minden ember, minden csillagjegy más és más. Egyesek nem különösebben érzékenyek még akkor sem, ha megrekednek, vagy ha kudarcot vallanak, de még akkor sem, ha valami nem tetszik nekik. Másoknak azonban ez egyáltalán nem megy. Őket jobban bántja a kritika, a sérelem vagy a negatív esemény.

Ez a 6 csillagjegy állandóan hisztizik

Vannak, akiknek sokkal érzékenyebb a lelkük, akik mélyen megélnek mindent és sokat hisztiznek is. Ez a 6 csillagjegy mindig mindenen kiakad. Most ezeket a csillagjegyeket mutatjuk be.

Kos – Hisztizik, mert makacs

A Kos rendkívül büszke. Még ha nem is mutatja azt, hogy megbántották, a lelke mélyén bizony kattognak az elhangzott szavak, a kritika, a bántás, az elutasítás. Sokáig képes rágódni a gondokon. Ha elhanyagolják nem fogja soha elfelejteni.

A Kos úgy gondolja, hogy minden körülötte forog. Szereti, ha más is ugyanazon a véleményen van, mint ő.  Ha nem így történik, akkor bizony hisztizik rendesen és kiakad.

Mivel mindent nagyon a szívén visel két dolgot tehetsz. Vagy vele tartasz, de akkor aztán jóban rosszban, vagy pedig tartsd magad távol tőle.

Halak csillagjegy

A Halak végtelenül érzékeny lelkek és emiatt sokat hisztizik. Nagyon könnyen félreértelmezhetnek egy viccet, vagy akár egy ártatlan mondatot is. Mindig megtalálják a módját, hogy a szavak mögé ássanak és olyan dolgokat is felfedezzenek, ami valójában nincs. Mindig igyekszik a másik kedvében járni, még akkor is, ha nehezére esik.

Nehéz lesz meggyőzni őt arról, amit nem akar, amiben nem hisz. Ez a csillagjegy, ha elhatároz valamit, akkor az úgy is lesz, nem fog változtatni.

Ikrek

Nagyon csalódott lesz, ha valami amin dolgozott, vagy amivel foglalatoskodott, a másiknak nem tetszik. Ha így teszel, azonnal gyűlölni fog téged és azonnal hisztizik, kiakad, mert úgy érzed kritizálod őt, a stílusát. Nehéz vitatkozni e csillagjegy szülötteivel.

Sok erőfeszítésedbe fog kerülni az, ha a barátja akarsz lenni, mert nagyon bizalmatlan és mindent azonnal a szívére vesz.

Mérleg

A Mérleg azt hiszi, hogy a világ körülötte forog. Nagyon mélyen megbántódik és képes hisztizni is, ha valamit nem úgy szeretsz, kedvelsz, mint ő.

Ha ellenkezni mersz, vagy kritizálod, akkor komoly harcra készülj, mélyreható elemzést fog végezni a Mérleg, hogy téged meggyőzzön az igazáról.

Folyamatosan alakítja a saját ízlését, a tökéletesség számára az alap.

Szűz

Mindent egymaga próbál megoldani, független és bátor. A saját kis élettere a biztonságos és azt vallja, hogy ezen kívül  minden rossz, gonosz, ártalmas, ellenséges.

Felesleges vitatkozni vele, mert azt hiszi mindig tudja miről beszél. Bántja az igazságtalanság és az, ha nem hisznek neki.

Skorpió

Nem fogad el semmiben és semmilyen kritikát, még a legapróbb, legjelentéktelenebbet sem. Mindig kész arra, hogy megvédje az igazát, a becsületét. 

Heves, lelkes támadásra készülj, ha valamiben nem értesz vele egyet. Hogy merészeltél ellentmondani neki???

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük