Erre a 4 csillagjegyre nagyon szomorú, nehéz időszak vár

Erre a 4 csillagjegyre nagyon szomorú, nehéz időszak vár

Erre a 4 csillagjegyre szomorú, nehéz időszak vár. 4 csillagjegynek szomorúság lakozik a lelkében.

Erre a 4 csillagjegyre nagyon szomorú, nehéz időszak vár

Skorpió

Ez a jelenlegi szomorú, nehéz állapot nem állandó, ez változhat, de most nagyon rányomja a bélyegét a mindennapokra, a hangulatra, érzelmekre. Nehéz dolog lesz kitörni ebből a nyomasztó lelkiállapotból, de sosem szabad elfelejteni, hogy holnap mindig jön egy új, jobb nap és az élet mindig kínál megoldásokat, csak észre kell venni és élni kell vele.

Vízöntő – Miért szomorú?

Magányos, szomorú, búskomor vagy, egyedül érzed magad, összenyomnak a gondok, a terhek. Úgy érzed nincsen senkid és senki sem foglalkozik veled. Nem vagy boldog, teli vagy negatív érzésekkel, gondolatokkal. Egyedül érzed magad és szinte csak fájdalmas érzések vannak benned. De apránként észreveszed újra az élet szépségeit és megtisztul a lelked, erőre kapsz és képes leszel tenni magadért, az életedért, a céljaidért.

Bak

Nem jó most ott, ahol vagy. Érzed minden porcikáddal, idegszáladdal, hogy a lehető legrosszabb úton jársz, a lehető legrosszabb helyen vagy. Nem ez volt az álmod. Elképesztően magányos vagy, szó szerint padlót fogtál. Sötétben tapogatózol és nem látod a kiutat. Hamarosan meglátod a fényt az alagút végén.

Mérleg

Egy sziklafalba ütköztél, ezt érzed. Megtorpantál a jelenben és nem tudod eldönteni merre, hogyan tovább. tudod, hogy ez így nem jó, tudod, hogy el kellene indulnod végre. Még tanakodsz vajon érdemes-e elindulnod és ha igen, merre. Bizonytalan vagy jelenleg. De hidd el, ez is megoldódik majd.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük