Ennek a csillagjegynek fájdalmasan magányos az élete

Ennek a csillagjegynek fájdalmasan magányos az élete

Ennek a csillagjegynek fájdalmasan magányos az élete.

Ennek a csillagjegynek fájdalmasan magányos az élete

Okos és megfontolt emberként sokat jelent számodra az elmélyült gondolkodás. Idealista vagy,  nem szereted a cseverészést, a tudás iránti kielégíthetetlen vágy hajt a legjobban. Előfordulhat, hogy félénknek tűnsz másokkal szemben, de elég nyitottan viselkedsz olyanokkal, akikkel jól érzed magad. Az egyik legjobb dolog benned, hogy soha nem vagy felszínes. Rugalmas az elméd, mérlegel minden alternatívát és véleményt, és képes vagy összehasonlítani és szembeállítani minden eredményt. Inkább hiszel az érvelésben, az önálló gondolkodásban, mint a tömeg követésében. Ezért pedig magányos életre vagy ítélve.

Azt vallod, inkább legyél egyedi és lógjál ki a sorból, de a tömegbe „csakazértsem” állsz be. Emiatt pedig elég sokan haragszanak rád, sőt a kirekesztés fogalmával is találkoztál már. Magányos sem először vagy az életed során.

Kiközösítésben is volt már részed, mert nem vagy hajlandó feladni az elveidet, személyiségedet, gondolkodásodat. Ez vagy te. Ilyen vagy te. Egyedi. Önálló. Mindig meg akarnak változtatni és be akarnak állítani a tömegbe, de eddig mindig kiálltál magadért.

Nem nagyon tudnak mit kezdeni veled az emberek, mert annyira különbözöl mindenkitől. Ezt már te is látod, sőt érzed. Sokáig magadban kerested a hibát, csökkent az önbizalmad és az is előfordult, hogy féltél emberek közé menni.

A felszín alatt a lelked mélyén nagyon bánt, hogy kirekesztenek azért, mert képes vagy az önálló gondolkodásra és van saját véleményed.

Ha magányos is sokszor az életed, akkor is vállalod önmagadat. Tudod jól, hogy aki igazán szeret, az így fogad el, amilyen vagy.

Sokan meg fogtok lepődni, kiről is van szó, hiszen ezt a csillagjegyet nagyon harsánynak, pörgősnek, sőt felszínesnek hiszik. De ez csak a felszín. Az, akinek fájdalmasan magányos az élete, az az Ikrek.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: stockkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük