Ez a 3 csillagjegy mindent a szívére vesz júliusban

Ez a 3 csillagjegy mindent a szívére vesz júliusban

Ez a 3 csillagjegy mindent a szívére vesz júliusban. Amúgy is érzékenyebben reagálnak bizonyos dolgokra, helyzetekre, de ez a nyár még jobban felerősíti ezt az érzelmet.

Ez a 3 csillagjegy mindent a szívére vesz júliusban

Nyilas – Júliusban mindent a szívére vesz

Érzékeny, lelkizős, csupaszív ember vagy. Tele leszel energiával, szenvedéllyel júliusban. Amikor nyáron igazságtalansággal találkozol, vagy ilyet látsz, azonnal közbelépsz. Nem félsz kinyitni a szádat, mindig kiállsz majd igazadért. Másokat gyakran megvédesz, nem hagyod hogy bántsák a másikat. Tüzes leszel, energikus. De az emberek gonoszsága júliusban igencsak letaglóz majd. Valahogy júliusban megtalálnak az ilyen helyzetek és nagyon fog fájni. Teljesen jogosan veszed a szívedre a történteket, de ez is csak azt igazolja, hogy neked van lelked, szíved!!!

Halak

Ha rosszat látsz, tapasztalsz, nagyon a szívedre tudod venni. Nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni. Egyszerre dühít és elszomorít. Nem tudod, hogy közbelépj-e, mondj-e- valamit, hogyan segíts, vagy esetleg még nagyobb bajt okoz-e a közbelépésed. Nagyon nehéz lesz a nyár ilyen szempontból. Szereted, ha szeretnek és utálsz egyedül lenni. Szükséged van egy társra. A magányt ez a csillagjegy nagyon a szívére veszi, értéktelennek érzi magát, egy senkinek. Pedig micsoda egy csodálatos lélek a Halak.

Szűz

Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben. Ezért érzékenyebb vagy másoknál és ez a júliusra különösen igaz lesz. Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Fontos jellemződ a kíváncsiság: mindig mindent tudni szeretnél, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is. Lesz is újdonságban részed a nyáron bőven.

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük