Természetes illatosító 2 összetevőből - Csodálatos illat lesz otthon

Természetes illatosító 2 összetevőből – Csodálatos illat lesz otthon

Ha semlegesíteni szeretnéd a lakásban a kellemetlen szagokat, vagy meg akarod akadályozni annak megjelenését, akkor tegyél egy tál rizst egy szekrénybe vagy fiókba és önts a rizshez a kedvenc illóolajodból. A lakásban csodálatos illat lesz ettől a 2 összetevőtől. Érdemes kipróbálni, csodálatos ez az illatosító!

Természetes illatosító 2 összetevőből - Csodálatos illat lesz otthon

De mitől lesz jó illat és milyen az igazi jó illatosító? A citromfűolaj a leghatékonyabb a szagok eltávolításában, az illatosításban pedig a rozmaring vagy levendula illóolaj segíthet igazán.

Tegyél két csésze rizst egy üvegbe, majd adj hozzá 10-20 cseppet a kedvenc illóolajodból. Zárd le az üveget és jól rázd össze, hogy az olaj egyenletesen szétterülhessen a rizsszemek között.

Végül vedd le a fedelet, fedjed le az üveget gézzel, és rögzítsd gumiszalaggal. Ez a módszer sokkal jobb választás, mint vegyszeres bolti illatosítók vásárlása. Jobb is, hatékonyabb is, olcsóbb is. Egy ilyen illatos rizzsel töltött tégely a lakás minden sarkába, a nappaliba vagy akár a fürdőszobába is elhelyezhető, hogy az egész lakásban mindig, mindenhol kellemes illat legyen.

Amikor érzékeled, hogy az illat gyengül, csak rázzad meg újra az edényt. A helyiség nedvességtartalmától függően a rizses illatosító négy és hat hónapon át ontja magából a kellemes illatot.

forrás: najzena.alo.rs

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük