Melyik fa a kedvenced? Megmutatja milyen ember vagy igazából

Melyik fa a kedvenced? Megmutatja milyen ember vagy igazából

Melyik fa a kedvenced? Extra mély lélek-teszt, ami senkit sem kímél. Mindannyian különböző személyiségek vagyunk, és ha körülnézel a körülötted élő emberek között, látni fogod, hogy mindegyiküknek megvannak a maga furcsaságai.

Kívülállóként persze könnyűnek tűnik megítélnünk, hogy mások milyenek, hogyan működnek. Néha azonban az az igazi kihívás számunkra, hogy megfelelően megértsük, milyenek vagyunk mi magunk. Ha többet szeretnél tudni magadról, válaszd ki azt a fát, amelyik a leginkább tetszik. Melyik fa a kedvenced?

Melyik fa a kedvenced? Megmutatja milyen ember vagy igazából

A választásodhoz kapcsolódó jellemzés találó képet fog adni a személyiségedről. Ne gondolkodj sokáig, csak válassz!

Az 1. fa a kedvenced? Akkor te bizony elvekkel rendelkező ember vagy

Nagylelkű ember vagy, erős erkölcsi iránytűvel, a lelked gyönyörűen tiszta. Folyamatosan vizsgálod és fejleszted önmagad, magasra teszed a mércét, mely nem engedi meg a hibákat. Lehet, hogy nárcisztikusnak tűnsz, de ez azért van, mert világos elképzelésed van arról, hogy mit akarsz, és hiszel magadban. Kreatív és megoldásorientált vagy, szeretnéd jobb hellyé tenni a világot. Jó döntéseket hozol, és általában erős perspektívával rendelkezel. Kevés ember értékeli a munkádat, mert a cél elérése érdekében képes vagy átlépni a határokat. 

2.  Rendkívül szórakoztató és őszinte ember vagy

Nagyon felelősségteljes vagy, és szeretsz gondoskodni másokról, tiszteletet tudsz kivívni magadnak. Munkamániás lévén nem keresel kifogásokat és nem panaszkodsz, szeretsz következetes lenni és betartani a határidőket, tartani az ütemterveket. Mivel nagyon kellemes személyiség vagy, az emberek jól érzik magukat melletted, és könnyen megbíznak benned. Az intelligenciád, a humorérzéked a kulcsa minden kapcsolatod kiépítésének, és mindig megtalálod a módot arra, hogy jól  kijöjjél másokkal.

3. Meditatív ember vagy, aki filozofikusan áll az élet dolgaihoz

Okos és megfontolt emberként sokat jelent számodra az elmélyült gondolkodás. Idealista vagy,  nem szereted a cseverészést, a tudás iránti kielégíthetetlen vágy hajt a legjobban. Előfordulhat, hogy félénknek tűnsz másokkal szemben, de elég nyitottan viselkedsz olyanokkal, akikkel jól érzed magad. Az egyik legjobb dolog benned, hogy soha nem vagy felszínes. Rugalmas az elméd, mérlegel minden alternatívát és véleményt, és képes vagy összehasonlítani és szembeállítani minden eredményt. Inkább hiszel az érvelésben, mint a tömeg követésében.

4. Nagyon érzelmes, mély ember vagy

 Természetednél fogva nagyon éleslátó és elvont ember vagy. Arra törekszel, hogy jó kedélyű ember legyél. Szeretsz másokat magad elé helyezni, emiatt néha emlékeztetni kell téged arra, hogy magaddal foglalkozni is jó dolog. Szereted a természetet és az állatokat. Sokszor érzed azt, hogy az emberek félreértenek téged, és mivel érzelmes ember vagy, ez mélyen bánt téged. A kreativitásod fejlesztéséhez elengedhetetlen, hogy legyen személyes tered. Időre van szükséged a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. Figyelj jobban magadra!

Az 5. a kedvenc fád? Akkor te egy erős és független ember vagy

Nagyon magabiztos és bátor ember vagy, aki rendkívül független. Az életedben az az elv vezérel, hogy „megcsinálom a magam módján”. Az a fajta ember vagy, aki tudja, hogyan szedje össze magát anélkül, hogy bárki segítségét kérné. A mantrád a „bízz magadban”, és csak a saját hangodra hallgatsz. Az egyetlen dolog, amit megkövetelsz az emberektől, az az őszinteség, mert számodra a legrosszabb igazság jobb, mint a legjobb hazugság. Folyamatosan azon dolgozol, hogy önmagad jobb, erősebb verziója legyél.

6. Romantikus és öreg lélek vagy

Nagyon kedves és érzékeny vagy, éppen ezért könnyen építesz kapcsolatot az emberekkel. Empatikus vagy, és szeretetteljes személyiséged érzelmileg is  közeli kapcsolatba hoz másokkal. Ragaszkodsz ahhoz, hogy meglásd a jót másokban. Hajlamos vagy másokat motiválni, inspirálni és bátorítani, ezért az emberek könnyen megbíznak benned. Nem tartod vissza magad attól, hogy kezdeményezz és beavatkozz a dolgok jobbá tétele érdekében. A szerelem fontos szerepet játszik az életedben..

7.  Nyugodt, nyitott ember vagy

Tudod, hogyan építsd be a boldogságot az életedbe. Nem érzed szükségét, hogy maszkot viselj, vagy úgy tegyél, mintha valaki más lennél. Nagyon megértő vagy, nem ítélkezel és mindig meghallgatsz másokat. Nyugodt ember lévén alig zavar bármi. Gyönyörködsz az élet apró örömeiben, és nagyon keveset vársz. Hajlamos vagy az árral haladni, ezért te vagy a legjobb problémamegoldó, aki tudja, hogyan tud felülkerekedni minden helyzeten úgy, hogy azokat nyugodtan és hatékonyan elemzi.

8. Spontán ember vagy

Bájos és energikus személyiséged van. Mindig fel tudod fedezni másokban a jót. Szereted a társaságot, de egyedül is jól érzed magad.  Spontaneitásod nagy adag  lelkesedéssel párosul, például soha nem mondasz nemet egy kalandra. Diplomatikus személyiség lévén mindenben a harmóniát keresed. Az emberek igazán szeretnek, mert hiteles tudsz lenni. Nagyon jól ki tudod fejezni az érzelmeidet, sokat mosolyogsz. Szeretsz igazi beszélgetéseket folytatni, érdeklődő ember vagy, aki minden témában szeret ismereteket szerezni.

9. Optimista ember vagy, aki szereti az életet

Tele vagy optimizmussal és pozitivitással. Hiszed, hogy az élet ajándék. Ott is, abban is meglátod a szépséget, ahol mások nem. Személyiséged egyik legjobb része az, hogy mindig meg akarod osztani a jót (és a rosszat) azokkal, akiket szeretsz. Reményteljes vagy, és ez a mentalitás képessé tesz alkalmazkodni minden helyzethez, meglátod a nehézségek jó oldalát is. Hiszel abban, hogy képes vagy tenni dolgokért, de  elfogadod azt is, amin esetleg nem lehet változtatni. Számodra az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokra pazarold el, amiket nem szeretsz, és ezért keresed mindig a lehetőséget a fejlődésre. Hiszel a hit erejében, és ez az energia hihetetlen inspirációt jelent önmagadnak és a környezetben élőknek is.

Kovács Alexa

forrás: themindsjournal

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük