A mágikus kártya megmutatja milyen a lelked - Teszt

A kártya megmutatja milyen most a lelked – Teszt

Válassz egy mágikus kártyát és tudd meg mi lakozik a lelked mélyén. Alaposan nézd meg mindkettőt és csak utána dönts. Itt nem kell sietni, sem kapkodni. Érdekes teszt következik.

Válassz egy kártyát és nézd meg mi a jelentése!

A mágikus kártya megmutatja milyen a lelked - Teszt

Ezt a kártyát választottad?

Válassz egy kártyát és tudd meg mi lakozik a lelked mélyén

Nagyon gyengéd, megértő, energikus, empatikus ember vagy, aki mindig kiáll a jó mellett. Fontosnak tartod a tapasztalatok megszerzését. Ehhez pedig ki kell mozdulni, nyüzsögni, menni, élni kell. Nem akarod elzárni magad a világ elől. Inkább nagy lendülettel mész az utadon előre, még akkor is ha közben többször is megsérülsz vagy dühös leszel, vagy csalódás ér, mintsem hogy ne legyenek tapasztalatid, életed, érzelmeid. Ennek ellenére megpróbálod elkerülni, hogy a világnak kimutasd az aggodalmaidat, bizonytalanságodat, félelmeidet, fájdalmaidat. Nem szereted megosztani a gondjaidat, legbensőbb gondolataidat másokkal, úgy gondolod, hogy ezeket a dolgokat magánügyként kell kezelni, ez a te saját dolgod. Folyamatosan megpróbálsz ott lenni mások mellett. Mások segítése az egyik legerősebb tulajdonságod. Igazi energiabomba vagy, aki jókedvet visz mások életébe, energiád pedig másokat is magával húz. De azt, hogy ki is vagy valójában, csak igazán kevesen tudják.

Ezt a kártyát kedvelted jobban?

Válassz egy kártyát és tudd meg mi lakozik a lelked mélyén

Igazságosnak, emberségesnek, érző léleknek tartod magad, és szereted azt, ha helyesen cselekednek az emberek Ragyogó ember vagy, tele pozitív értékkel és pozitív életfelfogással. Mindenben észreveszed a szépet, a jót és igyekszel ezt másoknak is megmutatni. Szeretsz tökéletes, jó első benyomást kelteni, ez nagyon fontos számodra. Nem igazán van saját életed, mert mindig másoknak próbálsz megfelelni és mindig mások érdekeit tartod szem előtt, magaddal alig foglalkozol, nem te vagy az első. Abban hiszel, hogy tetteid hatással vannak mások életére. Nem szereted, ha nyomorúságot, szomorúságot és igazságtalanságot látsz magad körül, és ezt a tetteiddel próbálod megoldani. Azonban fárasztó ilyen életet élni, a lelked szép lassan elveszik a sok felelősség alatt és elveszik az igazi éned. Ne hagyd. Te is fontos vagy!!!

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük