Képes leszel elengedni a múltat? Ez a teszt őszintén megmondja az igazat

Képes leszel elengedni a múltat? Ez a teszt őszintén megmondja az igazat

Képes leszel elengedni a múltat? Ez a teszt őszintén megmondja az igazat. Nézd meg alaposan ezt a képet, majd válassz ki róla egy elemet, részletet. Ez adja meg a kérdésre a választ.

Nagy maci

Most már készen állsz a szeretetre, jobban, mint valaha bármikor. Nem csak kapni szeretnél, de adni is. Eddig féltél megnyitni a szívedet, mert mostanában sok csalódás ért és féltél nagyon az újabb kudarctól. De most eljött az idő, hogy leszámolj a félelmeiddel.

A múltat ​​el kell engedni, és ha képes leszel arra, hogy újra nyiss és újra tapasztalatokat szerezz, akkor meglátod más élmények, jobb élmények fognak érni. Erő költözik a szívedbe.

Ha a gondolataid a félelemre koncentrálnak, akkor nem fogod észrevenni azt a lehetőséget, ami az egész életedet megváltoztathatná. Ezért nyisd meg a szívedet az új érzések számára. Csodálatos élményekben lesz majd részed és nagyon boldog leszel végre.

Gyermek maci

Sokat dolgozol, nincs megállás az életedben. Így menekültél a múlt fájdalmai, az emlékek elöl. De most itt az ideje, hogy szünetet tarts. Úgy tűnik, hogy mindenkinek szüksége van a segítségedre és magadra nem jut időd, energiád. Tölts el egy kis időt pihenéssel, gondold át az életedet és igyekezz egészséges egyensúlyt találni a munka és a pihenés között. Ha ide eljutsz, a múlt végre nem fog kísérteni többé.

Virágok

Álmodozó ember vagy, de ennek ellenére sajnos mégis elfelejted a saját álmaidat. Nem szabad kiábrándulnod akkor sem, ha az élet nem mindig az általad elképzelt módon megy és a dolgok nem úgy haladnak, ahogy te szeretnéd. Hinned kell az álmaidban és akkor valóra fognak válni. Csak ki kell nyitnod a szemedet, észre kell venned a lehetőségeket és meg kell ragadnod azokat. Ha nem így teszel, akkor a múltban fogsz ragadni.

Ha adódik egy esély, egy lehetőség, élned kell vele. Pontosítsd az álmaidat, fogalmazz meg egész aprólékos célokat, így könnyebb lesz elérned őket, hiszen jobban ismerni fogod az odáig elvezető utat, az elvégzendő feladatokat.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: stockkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük