Ennél a csillagjegynél nincsen szerencsésebb

Ennél a csillagjegynél nincsen szerencsésebb

Ennél a csillagjegynél nincsen szerencsésebb. Ő a Skorpió, akinél nincsen szerencsésebb csillagjegy.

Ennél a csillagjegynél nincsen szerencsésebb


De miért nincs ennél a csillagjegynél szerencsésebb? Most kiderül:

Mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen találják magukat. Ez a csillagjegy azt gondolja, hogy a véletlennek köszönheti mindig a szerencséjét. Nem akarják beismerni, hogy valójában mindig, mindenben szerencsések és nagy véletlenek egyengetik az útjukat. Mindig számíthatnak a szerencsére, ez jellemző minden életszakaszra, életkorra és helyzetre egyaránt.

A Skorpió elsősorban anyagiakban, munkában a legszerencsésebb. Érdekes személyiségével ez az állatöv egyik legizgalmasabb jegye. Ez a különlegesen összetett személyiség természetesen segít neki hasznos kapcsolatok kialakításában és üzleti partnerek megnyerésében, ezáltal tud hatalmas és jövedelmező üzleti vállalkozásokat építgetni. Jó ötletei vannak, amit kitartásának köszönhetően meg is tud valósítani.

Ennél a csillagjegynél érdekes dolgokat hozhat az élet.

 Mindig mindenre talál megoldást, így bár néha úgy érezheti, hogy eljött a mélypont, mindig kitartó marad és küzdőszellemű, amivel ismét feljebb és feljebb mászhat, előrébb juthat. Nem lehet őt eltaposni. Pedig a sikerei miatt ezt sokan szeretnék. De elképesztően makacs is a Skorpió, így nem hagyja magát, küzd, méghozzá nagyon okosan.

A pénzért megdolgozik, de van, amikor a szerencséjének köszönhetően hullik az ölébe. A pénzt jól tudják befektetni, nem szórják szét. Mert a Skorpió sosem felejti el honnan, milyen mélyről indult. Nem felejti a kezdeteket, a nehézségeket sem és azt sem, honnak indult.

A Skorpió olyan, mint egy mágnes, vonzza magához az embereket, mindig a figyelem középpontjában áll. Mély és intenzív érzelmei vannak, keresi a nagy szerelemet, szeretet és teli van szenvedéllyel. Ezt sajnos nem mindenki értékeli és nem is tudja mindenki kezelni. A Skorpió a szerelemben is kitartó, tudja, hogy egyszer rá fog találni az igazi boldogság, a szerencse ebben is mellé fog állni, hiszen akkor toppan majd be az életébe az Igazi, amikor már nem is számít rá.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük