A félelem horoszkópja - Ettől rettegnek a csillagjegyek.

A félelem horoszkópja – Ettől rettegnek a csillagjegyek

A félelem horoszkópja – Ettől rettegnek a csillagjegyek

A félelem horoszkópja - Ettől rettegnek a csillagjegyek

Kos erős és független.

Ám lelke mélyén retteg attól hogy a kitűzött célt mégsem tudja majd elérni.   Attól tartanak, hogy minden egy pillanat alatt összeomlik majd. Emellett rettegnek a magánytól és a tétlenségtől.

A Bika egész életét végig kísérik az újabb és újabb félelmek.

 A legnagyobb félelme a stabilitás elvesztése. Számukra katasztrófa lenne az, ha megélhetés nélkül, teljesen egyedül maradnának. Ezen felül nagyon stresszelnek minden alkalommal, mikor új emberrel találkoznak. Ugyanis a Bika mélyen legbelül azt érzi, hogy ő nem elég érdekes ember és emiatt nem lehet sok ismerőse, barátja. 

A félelem horoszkópja

Az Ikreknek nincs konkrét félelmük.

Ehelyett gyakran van a szívükben valami rossz érzés, stressz, félelem. A legjobban attól rettegnek, hogy elveszítik azt, akit igazán szeretnek.  Félnek a magánytól és attól, hogy nem szereti őket senki. Szükségük van támaszra, társra, enélkül elvesznének. 

A Rák elég negatív természetű.

Félelmeik mindenben mindig ott vannak.  Zavart és elégedetlenséget érezhetnek ilyenkor, amikor valamitől félnek. A Rák nagyon hevesen reagál mások véleményére, nem közömbös akkor, ha vita alakul ki körülötte és rosszul érinti minden kritika. Ezen felül a Rákok félnek a pénzügyi instabilitástól. Nem szeretik a változást, ezért ettől nagyon rettegnek.

Az Oroszlánok látszólagos kiegyensúlyozottságuk ellenére bizony néha éreznek félelmet.

A tökéletlenségtől rettegnek a legjobban. Szeretik, ha minden mindig jól megy, ha sikeresek, ha jó eredményeket érnek el. Mindig elsők akarnak lenni. A kudarctól való félelmük a legnagyobb. A középpontban akarnak lenni, félnek attól, hogy háttérbe szorulnak.

A racionális és praktikus gondolkodású Szűz sokat tesz azért, hogy az élete harmonikus legyen, problémák nélküli.

Ez a harc azonban nem egyszerű és félnek a kudarctól, hogy nem sikerül mindent elsimítani az életükben. A változástól és a váratlan fordulatoktól rettegnek. 

A Mérleg  szeret a ranglétra felsőbb fokain állni. 

Ha alább kerülnek, vagy nem sikerül feljebb mászniuk, nagy kudarcként élik meg. Az újrakezdéstől rettegnek a legjobban, félnek a változástól, még akkor is ha szép élményeket hozhatna. A Mérleg mindig kételkedik és gyakran jár a fejében, hogy elég jó-e, meg tudja-e csinálni, szeretik-e eléggé…”

A Skorpiók mindig magasabb szintűnek érzik magukat.

Emiatt el akarják mindig rejteni hiányosságaikat, félelmeiket. Rettegnek a tétlenségtől, hogy már nem lesz másoknak rájuk szüksége. Félnek a napi rutintól, az unalomtól is és a kötelező feladatoktól.  Minden  félelmüket megpróbálják elrejteni  a hidegség és keménység álarca mögé.

A Nyilas nem fogadja el a vereséget.

Nem is bírja elviselni. Folyton amiatt aggódnak, hogy nem lesz munkájuk.  Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy jó pozíciót szerezzenek a társadalomban és megszerezzék a stabilitást  is. Ha hibázik, igyekszik leplezni, mert nagyon kínosnak tartja. Retteg attól, hogy más észreveszi azt, hogy neki is vannak gyenge pontjai.

A Bak gyakran fél attól, hogy egyedül marad.

Szüksége van arra, hogy fontosnak érezhesse magát a társadalomban, munkában és a családban, barátok közt is. Mindig nyüzsög és fél attól, hogy egyszer nem fogják keresni, nem fognak érdeklődni iránta.

A Vízöntő borzasztóan összetett ember.

Folyamatosan azt gondolják, hogy nem lesznek képesek megbirkózni az adott feladattal, gonddal. Ez a bizonytalanság sok félelmet kelthet bennük. A szürke, mindennapi élettől rettegnek. Ugyanis szükségük van a szikrákra, élményekre, változatosságra.

A Halak retteg attól, hogy újra csalódnia kell, mert úgy érzi nem tudna még egyszer talpra állni.

A bizalom elvesztésétől nagyon fél, ezért inkább bezárkózik és nem mutatja ki érzelmeit. Retteg attól, hogy elveszti szeretteit. Borzasztó sokat dolgozik, mert az egyik legnagyobb félelme az, hogy nem lesz elég pénze. A családját pedig el akarja tartani. Bármi áron.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük