Ez a csillagjegy teljesen más, mint a többi

Ez a csillagjegy teljesen más, mint a többi

Ez a csillagjegyet az agya irányítja, nem a szíve.

Ez  a csillagjegy teljesen más, mint a többi

Szereted a számokat, mintákat, formákat és a hagyományokat is. A bevált, jól ismert dolgokat és a határozott, erős alapokra épülő megközelítést kedveled az életben. Legyen szó munkáról, anyagikaról, szórakozásról vagy párkapcsolatról. Ezt a csillagjegyet más vezérli, mint a többit.

Nem hiszel a véletlenekben, mindig mindent előre megfontolsz és rengeteget agyalsz. Mindig létezik nálad B és C opció is és csak alaposa mérlegelés után hozol végleges vagy fontos döntést.

Ez a csillagjegy ezért más, mint a többi:

Szerinted a logika és a megfigyelés az élet minden területén, a legnehezebb pillanatokban, de a legszebbekben is, a mindennapokban is sokat segíthet. Szinte belelátsz az ember fejébe, próbálod kiismerni a másik személyiségét, lelkét a szavaiból, mozdulataiból, nézéséből, tetteiből. Mert ez sokat elárul a másikról. Sokszor azonban túl hamar vonsz le következtetéseket és emiatt előfordult már, hogy a szemed becsapta az agyadat és rosszul döntöttél.

Az agy és nem a szív embere vagy, aki így próbálja magát megvédeni a rossztól, a csalódástól. A tettekben hiszel inkább, nem a szavakban. Aki melletted akar lenni, annak sokat kell bizonyítania és nem szabad játszadozni vagy hazudni, mert te azonnal rájössz.

Ez a csillagjegy teljesen más, mint a többi. Ki is az, akit az agy irányít, nem a szív? Melyik csillagjegyről van szó?

Ő a Mérleg!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: Pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük