Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot árul el

Mit láttál meg először a képen? – Fontos dolgot árul el

Mit láttál meg először a képen? – Fontos dolgot árul el. Azonnal válaszolj, ne gondolkodj, akkor lesz igazán pontos és teljesen rád szabott ez az érdekes személyiségteszt.

Mit láttál meg először ezen a képen?

Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot árul el

A kezet láttad meg először?

Nem szívesen gondolsz erre, nem szívesen vallod be saját magadnak, de mélyen legbelül úgy érzed, csapdába estél, nem találod a helyedet, nem vagy boldog sem. Keresed az érzelmeid okát, hogy megtalálhasd a megoldást, de egyelőre csak a sötétben tapogatózol. Nehézségekkel teli múltad volt, és ez még ma is hatással van az életedre, lelkedre. Ennek ellenére azaz éppen ettől a múlttól nagyon erős vagy, és mindig megpróbálsz békét, egyensúlyt, harmóniát találni a mindennapi életedben, még a legapróbb dolgokban is. Nem osztod meg a legsötétebb, legfájóbb gondolataidat a világgal, és megtanultad azt, hogyan tudsz kezelni bizonyos helyzeteket anélkül, hogy fájdalmat okozna számodra, vagy egy ismételt csalódást. Sokat bántottak, de ezt megtartod magadnak. Nagyon erős lélek vagy. Szép lélek, teli sebekkel. Egy segítő kézre vágysz, mert már túl nehéznek tartod azt a sok terhet, amit cipelned kell.

A kezet láttad meg először?

Nyitott szemmel éled az életedet. Rengeteg csalódás ért már és igyekszel megelőzni ezeket, mert már sok fájdalmat éltél már, úgy érzed nem bírsz ki többet. Figyelsz, elemzel, következtetéseket vonsz le az újabb csalódások elkerülése érdekében. Sokszor azonban túl hirtelen döntesz arról hogy valaki vagy valami jó vagy rossz. De határozott véleményed van és soha nem nézel vissza. A csalódások egy falat húztak köréd, csak tiszta szeretettel lehet ezt lebontani és őszinteséggel. Szereted megfigyelni és elemezni a legapróbb részleteket is, a szavakat, embereket is, abban bízva, hogy így jobban megérted a körülötted lévő világot és a benne élőket is. Ezzel az alaposággal megismerheted a dolgok mélyebb értelmét. Ám
könnyen eltévedsz a saját gondolataidban, a félelmeidben. Nem mindig tudod, hogy mi vagy ki számít “jónak” vagy “rossznak”. Mégsem akarod megmutatni a világnak, mennyire bizonytalan vagy a dolgokban- Magabiztosnak, erősnek mutatod magadat, de ez csak egy álca.

Miklós Edit

kép: Pixabay

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük