ami mindent megváltoztat

Melyik kéz a tied? – Extra erős lélek-teszt, ami mindent megváltoztat

Melyik kéz a tied? – Extra erős lélek-teszt, amiben egyetlen kérdésre kell csak válaszolni és ami mindent megváltoztat A sárga vagy a kék színű kéz a tied? Gondolkozz rajta nyugodtan, majd olvasd el mit jelent.

Melyik kéz a tied? – Extra erős lélek-teszt, ami mindent megváltoztat

Melyik kéz a tied? - Extra erős lélek-teszt, ami mindent megváltoztat

A sárga színű kéz a tied?

Vannak nehéz helyzete az életedben, amikor megtorpansz és nem tudod hogyan, merre tovább. El tudsz süllyedni a saját bánatodban, tehetetlenségedben, de ez nem állandó állapot. Hiszen eljön egy pont, amikor megrázod magad, erőt veszel magadon és agyalni kezdesz mi legyen a következő lépés. Szánsz időt a gondok megoldásának kitalálására és mérlegelsz a legjobb döntés érdekében. Ha segítő kezet nyújtanak, nem szégyelled elfogadni, sőt, hálás vagy érte és igyekszel idővel viszonozni. Bátor ember vagy, erős és kitartó, aki hisz abba, hogy a holnap hozhat egy jobb napot. Nem adsz fel semmit, soha.

A kék színű?

Rengeteg a probléma, az akadály az életedben és régebben is így volt. A gondok súlya alól szinte sosem látsz ki és egyszerűen akkora teher nyomja a lelkedet, hogy a megoldáson sem tudsz gondolkodni. Nincs már erőd úgy érzed. Nem szívesen mutatod ki, mi is a helyzet valójában az életedben, segítséget meg inkább nem kérsz soha. Akkor sem, ha elsüllyedsz. Ez a múltadból fakad, mert amikor segítő kézre lett volna szükség, csak lejjebb nyomtak, kigúnyoltak, nem törődtek veled. A szíved ezer darabra tört és elvesztetted a reményt, mert csak a sűrű, fekete felhőket látod, az aranyló napsugarakat már nem. Pedig hidd el ott vannak. Ahogy a jó emberek is. Ne lökj el mindenkit és mindent magadtól a múlt nehéz eseményei miatt. Ne félj kérni, ne félj kimutatni az érzéseidet és meglátod olyan helyről érkezik toszta szívű segítség, törődés,. ahonnan nem is gondoltad volna

Miklós Edit

Facebook oldal: Itt>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük