Kulcsot vagy szívet láttál meg először? Extra mély lélek-teszt

Kulcsot vagy szívet láttál meg először? Extra mély lélek-teszt

Kulcsot vagy szívet láttál meg először? Extra mély lélek-teszt, ahol az első megérzésnek van óriási szerepe, ez a döntő.

Kulcsot vagy szívet láttál meg először? Extra mély lélek-teszt

Először a kulcsot vetted észre?

Az emberek azt hiszik rólad, nincsenek érzelmeid, mert erősnek, megközelíthetetlennek tűnsz elsőre. Mindig közönyös vagy, nem lehet kibillenteni téged lelkileg, mindig tudod mikor és hol hogyan kell viselkedni, reagálni. Megfontolt vagy, határozott és igen gyors döntéseket hozol, mindig hideg fejjel tekintesz az adódó helyzetekre.

Azt hiszik mindenféle érzelemtől mentes ember vagy. De te ezt szándékosan teszed. Borzasztóan megbántottak régebben és soha többet nem szeretnéd ezt átélni. Azt gondolod, ha nem mutatsz érzelmeket, akkor többé nem fog fájni semmi sem. De tudod, hogy ez nem így van.

Mert amikor eljön az este és egyedül vagy, viharszerűen öntenek el az érzések, a magány, a csalódottság és a fájdalom. Tele van a lelked. Meg kell tanulnod újra sírni ahhoz, hogy ismét tudj nevetni, ne zárkózz be, lépj előre, apránként.

Először a szívet vetted észre?

Érzékeny, csupaszív, jóindulatú, mélyérzésű személy vagy, aki hozzászokott ahhoz, hogy mások életét, gondjait a sajátja elé helyezze. Még akkor is, ha valaki éjjel keres meg a gondjaival, még akkor is segít neki azonnal, gondolkodás nélkül, ha lehetetlennek tűnik, akkor is megpróbálja… 

Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy hozzád mindig, minden körülmények között lehet fordulni, bármikor, bármivel, te sosem mondasz nemet. Emiatt az emberek azt gondolják, neked nincsenek is vágyaid, álmaid, céljaid, sőt saját életed sem. Lassan ott tartanak, hogy elvárják azt, hogy te mindig rendelkezésre és ugrásra készen állj számukra.

Mostanában azonban egyre többet foglalkoztat téged az, hogyha esetleg te kérnél segítséget, vajon lenne egyáltalán valaki, aki meghallgat, segít neked? Azt érzed valójában téged senki sem szeret, csak kihasználnak és amint megkapták, amit akarnak, akkor eldobnak. Csak érdekből és nem valódi érzelmek miatt vannak veled, nem szeretetből. ezekből a kapcsolatokból kiveszett minden szeretet, minden jó érzés, csak az érdek vezérli őket és erre szép lassan kezdesz ráébredni. Egyre több jel utal erre és ez számodra egyre nagyobb teher és egyre fájóbb dolog.

Állj a sarkadra, állj ki magadért, éld a saját életedet és keresd meg ahzt, azokat, akiket valóban TE érdekled. Építsd fel magad újra, gondold át mit szeretnél, tűzz ki magad elé saját célokat és ezekért, tegyél is. Az egész élet még előtted van, ne keseredj el, előbb-utóbb bevonzod azokat, akik értékelik a te jó lelkedet, akik szeretni fognak és törődnek veled.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük