Minden évszak kedvelt étele: a lepény

Minden évszak kedvelt étele: a lepény

Minden évszak kedvelt étele: a lepény.

Minden évszak kedvelt étele: a lepény.



Még mindig slágertermék a lepény. Nemcsak a fogyasztók vásárolják egyre többen, de a vendéglátósok életét is megkönnyíti ez a termék, hiszen kevés eszköz kell az elkészítéséhez és egy ember is könnyen ki tud szolgálni több vendéget.

A lepény pár perc alatt megsül kontakt grillen, rostlapon vagy serpenyőben, így a vendégnek nem kell sokáig várnia az ételre.

Újdonság, hogy már nemcsak az előre töltött, több mint 10 féle ízben kapható lepenyéket keresik a viszonteladók, vásárlók.

„De nem csak hazánkban, hanem a külföldi piacokon is egyre több üres lepény tésztát is forgalmazunk. Óriása előnye a terméknek a hosszú szavatossági idő mellett, hogy gyakorlatilag végtelen variációban elkészíthető, nemcsak nemzeti ízek szerint, de vallási illetve egyéb kívánalmaknak is könnyen meg tud felelni, a variációk száma végtelen, van olyan piac, amire gyártunk pl kaviárral töltött lepényt, de itthon is népszerű a pacalos lepény.”   – mondta el Korányi László kereskedelmi vezető, akit éppen a GULFOOD 2025-ös Dubaiban tartott rendezvényén értük el.

Minden évszak kedvelt étele: a lepény.



Hazánkban legnépszerűbb ízek közé tartozik a sajtos-sonkás és az extra lepény. Amely a sajton és sonkán kívül még bacont, tejfölt, uborkát és lilahagymát tartalmaz. Nagyon kedvelt a kolbászos, valamint chilis-marharagus, amely a neve ellenére inkább pikáns, mint csípős.

A húsmentes lepények között népszerű a paradicsomos-mozzarellás és a parajos-fetás. Mindezeken kívül a teljesség igénye nélkül szerepel a kínálatunkban görög, valamint zöldfűszeres csirkés-, sült csirkemell sonkás lepény is. Gluténmentes változatban is kínálunk lepényeket, több ízben is.”

Facebook oldal: ITT>>>

Sajtóközlemény

Kép: mannaice.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük