Utolsó frissítés: 2025-02-26
Minden évszak kedvelt étele: a lepény.

Még mindig slágertermék a lepény. Nemcsak a fogyasztók vásárolják egyre többen, de a vendéglátósok életét is megkönnyíti ez a termék, hiszen kevés eszköz kell az elkészítéséhez és egy ember is könnyen ki tud szolgálni több vendéget.
A lepény pár perc alatt megsül kontakt grillen, rostlapon vagy serpenyőben, így a vendégnek nem kell sokáig várnia az ételre.
- AI-robbanás a hazai neten – így lopják el a Google látogatóit az új keresők
- Őszi betanítás: egy rossz döntés milliós veszteséget hozhat
- Dubaj-láz: 50% haszon vagy gyors bukás? – Ígéretek vs. valóság
- Asztrológusok figyelmeztetnek: 2 csillagjegy élete drámai fordulatot vehet
- 5000 lépés az emberkereskedelem áldozataiért
Újdonság, hogy már nemcsak az előre töltött, több mint 10 féle ízben kapható lepenyéket keresik a viszonteladók, vásárlók.
„De nem csak hazánkban, hanem a külföldi piacokon is egyre több üres lepény tésztát is forgalmazunk. Óriása előnye a terméknek a hosszú szavatossági idő mellett, hogy gyakorlatilag végtelen variációban elkészíthető, nemcsak nemzeti ízek szerint, de vallási illetve egyéb kívánalmaknak is könnyen meg tud felelni, a variációk száma végtelen, van olyan piac, amire gyártunk pl kaviárral töltött lepényt, de itthon is népszerű a pacalos lepény.” – mondta el Korányi László kereskedelmi vezető, akit éppen a GULFOOD 2025-ös Dubaiban tartott rendezvényén értük el.

Hazánkban legnépszerűbb ízek közé tartozik a sajtos-sonkás és az extra lepény. Amely a sajton és sonkán kívül még bacont, tejfölt, uborkát és lilahagymát tartalmaz. Nagyon kedvelt a kolbászos, valamint chilis-marharagus, amely a neve ellenére inkább pikáns, mint csípős.
„A húsmentes lepények között népszerű a paradicsomos-mozzarellás és a parajos-fetás. Mindezeken kívül a teljesség igénye nélkül szerepel a kínálatunkban görög, valamint zöldfűszeres csirkés-, sült csirkemell sonkás lepény is. Gluténmentes változatban is kínálunk lepényeket, több ízben is.”
Facebook oldal: ITT>>>
Sajtóközlemény
Kép: mannaice.hu

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix lapcsalád alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy az információk mögött mindig ott legyen az emberi történet és a pozitív üzenet is. A szakmája egyben a szenvedélye is.
A supernews.hu friss, gyors és szórakoztató hírekkel, érdekességekkel és inspiráló tartalmakkal várja az olvasókat.
Tematikája: aktualitások, érdekes hírek, trendek.
Miklós Edit írásai rendszeresen megtalálhatók a FreeMix lapcsalád online magazinjaiban is: