Melyik muffin a kedvenced? Ilyen az igazi éned, amit titkolsz

Melyik muffin a kedvenced? Ilyen az igazi éned, amit titkolsz

Melyik muffin a kedvenced? Megmutatja mit titkolsz. Ugyanis mindenkinek vannak olyan személyiségjegyei, amit nem szívesen mutat ki, igyekszik leplezni ezt.

Melyik muffin a kedvenced? Ilyen az igazi személyiséged, amit titkolsz

1. muffin a kedvenced, azaz a lila?

Jelentős hangsúlyt fektetsz a fizikai megjelenésedre. Ez azt sugallhatja, hogy énközpontú vagy, és gyakran a megjelenésük alapján ítélsz meg másokat. De igazából azt jelzi, hogy a kihívásokkal teli pillanatokban fokozottan odafigyelsz  arra, hogy jó benyomást tegyél. Az igazi éned így azonban soha nem derül ki. Nem látják a lelkedet, a szívedet, csak egy maszkot. Igazi érzelmek nélküli énedet mutatod, kiismerhetetlen vagy. Pedig érdemes lenne feltárni a lelkedet, mert nagyon szép, ugyanakkor igen törékeny is. A fizikai megjelenés hangsúlyozásával takarod el a személyiséged igazi oldalát, te így védekezel a fájdalom ellen.

2. rózsaszín

Nagyon szeretsz bohóckodni, szinte mindig vidám vagy. A társaság középpontja vagy, rengeteg az ismerősöd, szinte sosem vagy egyedül. Mindig van veled valaki, viccelődsz sokat, laza vagy, energikus. Pedig legbelül végtelenül fáradt a lelked és igazi érzelmekre vágysz, igazi kapcsolatokra, nem ilyen felszínesekre. Régebben óriásit csalódtál egy olyan emberben, akiben megbíztál, őszinte érzelmeid voltak felé. De becsapott és azóta nem mertél, nem akartál igazi emberi kapcsolatokat, elvagy az ilyen felszínesekkel. Mert nagyon félsz újra megnyílni, újra teljesen odaadni a szívedet. De így a sok vidámság csupán egy álca, mert legbelül sírsz. Sokat szenvedtél, most már itt az ideje annak, hogy ismét az igazi életben kezdj el élni.

3. Sárga

Időnként kissé kihívást jelent számodra az empátia kifejezése. Ez nem jelenti azt, hogy hideg vagy nemtörődöm lélek vagy. Egyszerűen az történik, hogy nem mindig jut eszedbe azonnal érdeklődni arról, hogy mások hogyan érzik magukat. Előfordulhat, hogy nem veszed észre, ha valaki kissé lehangolt, vagy nehéz időszakon megy keresztül. De ebben fejlesztheted magad! Nagyon nehezen fejezed ki az igazi érzelmeidet, pedig legbelül igen kedves vagy és együttérző. De azt hiszed, ha kedves leszel és empatikus, akkor ki fognak használni, pont úgy, mint a múltban annyiszor. Egy falat húzol inkább magad köré és pont az ellenkezőjét mutatod ki annak, mint amilyen valójában vagy.

4. Zöld

Állandóan menekülsz. Amint valami komolyabb probléma, gond adódik, te nem akarsz vele foglalkozni, mert félsz a fájdalomtól. Inkább menekülsz, futsz, hátra sem nézel és ott, akkor, azonnal bezárod a szívedet. Lezárod azt a fejezetet. Nem szeretsz vitázni, csatázni, egyszerűen elmész, lelépsz, ha valami vagy valaki bánt téged. Elképesztően sokszor rúgtak már beléd, nem bír többet elviselni a lelked, ezért választottad ezt a megoldást. Olyan vagy, mint egy fekete árny. Csak végigsuhansz az életeden, de ez így nem jó. Mert nem minden probléma olyan nagy, hogy ott lezárj mindent. Van, aki érdemes arra, hogy tegyél előre is egy lépést, ne csak vissza. Olyan sok szépségről lemaradsz így, ha valakinek nem adsz elég időt.

5. Kék

Hajlamos vagy nagyra értékelni saját képességeidet és fontosságodat. Gyakran úgy gondolod, hogy te vagy a legképzettebb személy egy feladat elvégzésére, emiatt nem szívesen kérsz segítséget. Ez a  “mindent magam csinálok” hozzáállás néha ahhoz vezet, hogy túlterheltnek  érzed magad, hiszen önállóan, mások támogatása, segítsége nélkül oldod meg a feladatokat. Régen nem volt, aki segített, de aztán vissza is élt vele, ez pedig a mai napig bánt, mai napig viseled ennek a terhét. Ezért igyekszel inkább a magad urának lenni, minden egyedül megoldani. De az idő előrehaladtával ez egyre nagyobb magányt is jelent. Meg kell tanulnod újra bízni, hinni.

kép: Stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük