Melyik madártoll a kedvenced? Hihetetlen dolgot árul el a lelkedről

Melyik madártoll a kedvenced? Hihetetlen dolgot árul el a lelkedről

Melyik madártoll a kedvenced? Hihetetlen dolgokat árul el a lelkedről. Ez a toll megmutatja milyen ember vagy – Tűpontos lélek-teszt.

Ez a személyiségteszt a formák és minták pszichológiai elméletén alapul, amely meglepő tényeket tárhat fel a személyiségedről. Az emberek öntudatlanul vonzódnak a formákhoz, mintákhoz és színekhez. Amihez automatikusan vonzódsz, az a személyiséged tükre.

Mindössze annyit kell tenned, hogy választasz egyet a képen látható öt toll közül. A választásod megmutatja, hogy milyen ember vagy.

Melyik madártoll a kedvenced? Hihetetlen dolgot árul el a lelkedről

    1. A békeszeretet és harmónia tolla

Nemes, békeszerető, erőszakmentes lélek vagy, aki szeret segíteni az embereken, és sokat tesz mások támogatásáért. Kedves, barátságos és nagylelkű embernek ismernek. Szeretsz nyugodt és harmonikus környezetben lenni, hozzád hasonló, békés természetű emberekkel. Igyekszel a lehető legbarátságosabbá, konfliktusmentesebbé és kellemesebbé tenni a környezetedet. Törvénytisztelő állampolgár vagy, és mindent megteszel, hogy elkerüld a konfliktusokat és veszekedéseket. Amikor segíteni kell valakinek, Te mindig készen állsz. Kedvességednek és empátiádnak nincs határa. De a nagylelkűséged a gyengéd is, nem tudsz nemet mondani, ami végül azt eredményezi, hogy egyszerre túl sok terhet veszel a válladra. Sokszor túl empatikus vagy, és mindig a saját szükségleteid rovására segítesz másokon. Bár valaki gyenge jellemnek ítélhet téged, Te tudod magadról, hogy milyen kedves és segítőkész vagy, és ez a legnagyobb erősséged.  Jó szociális készségekkel rendelkezel, így jó kapcsolatba kerülsz az új emberekkel is, de fontos számodra egy szoros baráti kör létrehozása, amelyben megbízhatsz, és amelyre számíthatsz. Sokat fektetsz olyan baráti társaságok kialakítására, amelyek hasonló érdeklődési körökkel és ízléssel rendelkeznek, mint a sajátod. Rengeteg barátod van, mert barátságos és igazi társasági ember vagy.

    2. Az intelligencia és a tanulás tolla

Okos, kitartó és nagyon figyelmes vagy, így alig kerüli el bármi is a figyelmed. Ez biztosítja, hogy jó hallgatóság vagy, és mivel éles szemmel és gyorsan észreveszed a dolgokat, te vagy az ideális ember, akit mások tanácsért keresnek. Sok előnye van annak, ha olyan intelligens az ember, mint amilyen Te vagy. Könnyen beilleszkedsz, alkalmazkodsz az új helyzetekhez, és gyorsan megérted, mit kell megtanulnod. Született perfekcionista vagy, aki mindig igyekszik a legjobbat nyújtani, és a lehető legsikeresebb lenni. A probléma az, hogy másoktól is ezt várod el. Jóllehet jó hallgatóság vagy, és értékes tanácsokat adsz másoknak, a fordítottja nem igaz rád. Nem vagy képes másoknak megnyílni és beszélni a problémáidról. Valójában egy kicsit introvertált vagy, ezért mások csendes, megfontolt és visszafogott személyiségként tekintenek rád. Azonban nem okoz gondot az emberekkel való kapcsolattartás és a barátkozás. Fel tudsz oldódni a közeli barátok és a családtagok társaságában. De időről időre visszavonulsz, szeretsz egyedül lenni. Az egyedüllét segít befelé nézni és fejleszteni magad. Az önvizsgálat jó dolog, de a barátaid nem mindig örülnek annak, hogy ilyenkor elszigetelődsz. Olykor jobban ki kellene fejezned, hogy mennyire fontosak neked a barátaid, mert gyakran azt hiszik, hogy őmiattuk vonulsz el.

3. A függetlenség és a célok tolla

Nagyon független ember vagy, és mindig a céljaidra koncentrálsz. Határozott egyéniség vagy, megoldás-orientált megközelítéssel. Rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy inspiráló vezető legyél. Független lélek vagy, aki nagyra értékeli a szabadságot. Amikor életcéljaid megvalósításáról van szó, megmutatod a kockázatvállaló és kalandvágyó oldaladat. Minden energiádat, érdeklődésedet, fókuszodat és cselekedeteidet arra irányítod, amit el akarsz érni. Elszánt személyiség vagy, aki szenvedéllyel törekszik a céljai megvalósítására, és nem engedi, hogy bármi vagy bárki az álmai útjába álljon. Az a típusú ember vagy, akit nem törnek le a kudarcok. A mottód: „Ess el hétszer, állj fel nyolcszor! „. A kudarcokról nagyon praktikusan gondolkodsz, valójában nem bánod őket, mert értékes tapasztalatokként fogadod el azokat, amelyek bölcsebbé, erősebbé és érettebbé tesznek. Ezért a fejlődésed emberként soha nem áll meg, ami nagyszerű dolog. Mindezek a nyerő tulajdonságok együttesen biztosítják, hogy inspiráló, erőteljes vezető legyél. Sőt, ha szükséges, kedvességet és empátiát is tudsz mutatni másokkal szemben. Az egyetlen dolog, amire vigyáznod kell, az az, hogy milyen barátságokat kötsz, mert az őszinteséged és a célorientált természeted néha túlterheli a körülötted lévő embereket.

 4. A képzelet és karizma tolla

 Hatalmas képzelőerővel és páratlan improvizációs készségekkel rendelkezel, ami lehetővé teszi a problémák könnyű és kreatív megoldását számodra. Karizmatikus és mágneses megjelenésed van, de személyiséged a szélsőségek között ingadozik. A kreativitásod, az eredetiséged és a spontaneitásod az, ami megkülönböztet téged, és mások irigyelnek, amiért megvannak benned ezek.a tulajdonságok. Mindig a legjobb és legpraktikusabb megoldást keresed, amit nagyra értékelnek. Röviden: erős, problémamegoldó személyiséged van, és ettől leszel egyedi. Erős érveket hozol fel, és nem sokszor tévedsz. Lenyűgöző személyiségeddel könnyen felhívod .magadra a figyelmet. Amikor belépsz egy emberekkel teli helyiségbe, azonnal felkelted a figyelmet a kedvességeddel és természetesen vonzó auráddal. Azonban nem mindenki kedvel meg azonnal, és ez azért van, mert mágneses személyiséged miatt potenciálisan tekintélyelvű, hataloméhes embernek tűnhetsz. De ha egyszer alkalmuk nyílik rá, hogy személyesen megismerjenek és megértsenek, bájod és kreativitásod  pozitívan a véleményüket. Hangulatod azonban olykor a szélsőségek között ingadozik, vagy a nagy öröm jár át vagy a mély szomorúság. Így mások azt gondolják, hogy kiszámíthatatlan vagy. Akaratod nélkül is súlyosan bánthatsz másokat, ha komor és negatív lelkiállapotban vagy. De ne felejtsük el, hogy a legtöbb ember szerencsésnek tartja magát, hogy közelről ismerhet. Ne stresszeld magad, lazíts többet! Élvezd ki az élet minden pillanatát ahelyett, hogy mindig a  problémákra koncentrálsz.

 5. A művészeti érzékenység tolla

Művészi érzékkel, kreatív természettel rendelkezel, és nagyon figyelsz a részletekre. De érzékeny természeted problémákat okoz az önbizalmaddal kapcsolatban, és ha vakon bízol másokban, az árthat neked. Tehetséges művész vagy, lenyűgöző kreativitással és képzelőerővel.   Művészi vénával megáldott ember lévén nagyon érzékeny vagy, és könnyen elérzékenyülsz. Míg ez az érzékenység előnyös egy műalkotás megálmodásakor és elkészítésekor, a gyakorlati életben elbizonytalanít, könnyen elveszíted az önbizalmadat. Ez viszont kihat a munkádra, és hátráltathatja a fejlődésed, mert kételkedni kezdesz a képességeiben. A bizonytalanság soha nem engedi, hogy elérd valódi potenciálodat, ami pedig óriási! Le kell győznöd a kudarctól való félelmedet, és ha a dolgok rosszul mennek, csak tanuld meg pozitív gondolkodásmóddal értékelni azokat. Jobban kellene bíznod magadban, a képességeidben. Hidd el, sokkal többre vagy képes, mint gondolnád! Könnyen megbízol másokban anélkül, hogy jobban átgondolnád. Ez nagyon kiábrándító élményekhez és tapasztalatokhoz vezethet. Legyél egy kicsit óvatosabb azzal kapcsolatban, hogy kiben bízol meg.

Kovács Alexa

Facebook oldal: ITT>>>

forrás: adme

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük