SuperNews

Ez a különleges teszt nem hazudik – Ilyen vagy valójában

Ez a különleges teszt nem hazudik – Ilyen vagy valójában. Ebben az érdekes, találó személyiségtesztben megismerheted az igazi éned legfontosabb tulajdonságait. Azokat, amiket nem ismersz vagy amiket még mások sem gondolnak rólad.

Ha őszintén válaszolsz, pontos és rád jellemző lesz ez a különleges teszt, mert ez nem hazudik. Egy dolgod van: mit láttál meg először akkor, amikor ránéztél erre a képre?

Csillag – Különleges a lelked.

 Mély és tiszta a lelked, nagyon empatikus vagy. Rendkívül érzékeny vagy, nem tudod elviselni mások szenvedését. Bárkinek segítesz, ha úgy érzed szüksége van rá. Nem tudsz elmenni szó nélkül, ha látod mások fájdalmát. nagyon együttérző vagy másokkal. Sokat törődsz a körülötted lévőkkel, talán túl sokat is. Mert a túl jó lelked miatt sokszor sérültél már. Ne hagyd, hogy mások kihasználjanak téged. A barátaid, szeretteid mindig számíthatnak rád, és nagyon megnyugszanak, miután beszéltek veled. Hatnak rád mások érzelmei, és erős a spiritualitás érzékkel rendelkezel. Életed teli van szépséggel, mély érzésekkel, valódi szeretettel. Utálod a hamis szavakat, gondolatokat, embereket. Szeretsz szeretni és azt is szereted, ha viszont szeretnek.

Csónak

Boldog, kiegyensúlyozott ember vagy, aki nem ijed meg a gondoktól, hanem a megoldásokat keresi inkább. Nem szorulsz komoly segítségre, vagy ha igen, akkor is inkább saját magad igyekszed megoldani a bajokat. Nem vagy túl aggódós, hanem inkább könnyed ember vagy. Téged is zavarnak, foglalkoztatnak a világ és mások súlyos problémái, de nem merülsz el benne, nem teszi tönkre, nem rontja el a napodat, mert tudod, hogy nem tudod te megoldani azokat, nem a te dolgod. Optimista természetű vagy és igen könnyen kommunikálsz. Erős a meggyőződésed, hogy az élet sötét és mély szakaszai, a stressz, a gond, a probléma csak és kizárólag átmeneti, nem tartanak örökké és mindig jön egy jobb helyzet, jobb nap. Nem szereted, ha beszabályoznak, ha megmondják mit tegyél és azt sem, ha bezárnak a 4 fal közé. Szabadlelkű és kalandvágyó ember vagy, aki szeret élni.

Víz (égbolt)

Igazi, született vezető vagy, aki erős, határozott ember, teli jó, hasznos ötletekkel és olyan, aki  segítesz a bajbajutottakon, segít másoknak talpra állni és képes utána továbbmenni is, nem ragad le egy problémánál. Ez tükrözi vezetői képességeidet. Te vagy az élet, a munkahely, de még a buli, a társaság szíve és lelke is. Segítesz másoknak, és vonzod magadhoz az embereket.

Értékeled, ha valaki tesz azért,. hogy jobb legyen az élete. Nagyon nem szereted, ha valaki belesüpped a bajokba, nyafog miattuk és nem tesz semmit ellenük. A cselekedetekben hiszel. Azok visznek előre szerinted. Dinamikus természetű vagy, szervezett élettel, rendezett lélekkel és gondolatokkal, valamint racionális is és rendkívül összeszedetten éled az életedet.

Lány

Optimista vagy, magas erkölcsi és etikai érzékkel. Tudod honnan indultál és nem felejted el életed nehéz szakaszait, a tüskéket sem. Az életed olyan, mint egy szép virág. Ha foglalkozol vele, ha nem hanyagolod el, ha törődsz a gyökerekkel, akkor szép lassan kivirágzik, színes lesz és ragyogó. Ápolod a hagyományokat, fontos a múltad és mélyen tiszteled a kultúrát. 

Az idősek iránti tiszteleted nagyon nagy, szívesen és tiszta szívből, érdekek nélkül segítesz neki, jól tudva, hogy valószínűleg nem tudják viszonozni a szívességet. Nagyon önzetlen vagy. Optimista vagy, és tudatosan keresed a szépet az életben. Bármi rossz is történik, úgy érzed meg tudod oldani, ha nem is azonnal. Vágysz a szépre az életedben. Ez értendő az emberekre, szavakra, körülményekre is.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: brainum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük