Max Verstappen mély őszinteséggel beszélt gyerekkoráról

Max Verstappen mély őszinteséggel beszélt gyerekkoráról

Max Verstappen szigorú nevelésben részesült gyerekként és erőt próbáló edzésekről szóltak a mindennapjai.

Max Verstappen mély őszinteséggel beszélt gyerekkoráról

A Red Bull címvédő és háromszoros világbajnok Forma-1-es versenyzője ma már hálás az édesapjának, mindazért, amelyet pályafutása korai szakaszában kapott.

    A 26 éves holland sztár az M4 Sportnak adott exkluzív interjú, amelyben gyerekkoráról is mély őszinteséggel beszélt. Max Verstappen azt mondta, édesapja módszerei nem működtek volna mindenkinél, mert minden gyerek másképp nő fel és különböző személyiséggel rendelkezik.


    „Nekem viszont pontosan erre volt szükségem. Persze néha azért szóvá tettem, hogy miért kell állandóan ilyen komolynak és szigorúnak lennie, most viszont már hálás vagyok érte.” – fogalmazott Verstappen, aki az elmúlt három idényben sorozatban három vb-címet nyert.


    „A gyerekkori felkészítésem miatt már nem tudott meglepni mindaz, ami később jött, a Forma-3-ban, vagy az első Forma-1-es években” – tette hozzá a holland pilóta, aki kiemelte, édesapja felkészítésének köszönhetően nem okozott neki nehézséget beilleszkedni az élsport mezőnyébe, mert a gokarttól kezdve „a lehető legkeményebb, ám egyben legjobb nevelést.” kapta.


   Ennek eredményeként teljes mértékben fel volt készülve mentálisan a Forma-1-re és a nehézségekre.


    A Max Verstappennel készült különleges interjú teljes egészében vasárnap este 20 órakor lesz látható az M4 Sporton.

MTI/fotó: express.co.uk

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük