10 aranyos szerelmes üzenet a párodnak - Megható sorok

10 aranyos szerelmes üzenet a párodnak – Megható sorok

10 aranyos szerelmes üzenet a párodnak – Megható sorok, melyekkel nap mint nap meglepheted a szerelmedet. A mindennapok nehézségeiben, a rohanásban mosolyt csal a másik arcára és tudni fogja, gondolsz rá, törődsz vele és fontos neked az,. hogy ő boldognak és fontosnak érezhesse magát melletted.

A szerelmes üzenet többféle módon juthat el a párodhoz. Apró cetliken a lakásba elrejtve, sms-ben, a reggeli mellé téve, vacsora közben… A lehetőségek tárháza végtelen.

Ha szereted a romantikát, akkor válogass kedvedre a 10 szerelmes közül illetve írj te is saját gondolatokat. Hidd el, az eredmény nem fog elmaradni. Hiszen nincs szebb annál, ha szerethetsz és ha viszont szeretnek.

10 aranyos szerelmes üzenet a párodnak - Megható sorok
melyekkel nap mint nap meglepheted a szerelmedet.

10 aranyos szerelmes üzenet a párodnak – Megható sorok

„Te vagy a sziklám, az erőm és az egész világom.”

„Azt mondják, csak egyszer lehetsz szerelmes, de ez nem igaz. Minden alkalommal beléd szeretek, amikor belépsz az ajtón.”

„A hangod a kedvenc hangom. A mosolyod a kedvenc látványom. És az én abszolút álmom, hogy veled legyek örökre. Annyira szeretlek.”

„Tudom, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem, és az irántad érzett szerelmem napról napra erősödik.”

„Köszönöm, hogy szeretsz, és köszönöm, hogy szerethetlek. Több boldogságot hozol az életembe, mint azt valaha is gondolnád.”

„Csak pár órája vagy távol, de olyan érzésem van, mintha száz éve nélküled lennék. Vicces, hogy a szerelem így eltorzítja az időt.”

„A földön élő emberek milliárdjai közül az én szívem senki másért nem dobog, csakis érted.”

„Kelj fel és ragyogj, szerelmem. Ideje kimenni egy kis friss levegőt szívni. Gondolj rám abban a pillanatban, amikor a nap eléri az arcodat.”

„Nem tudok úgy lefeküdni, hogy ne mondjam el, mennyire szeretlek. Szép álmokat édesem.”

„Te vagy az egész világom.”

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük