Lezáratlan ügy - 13 éve keresi kétségbeesetten a fiát az édesanya

Lezáratlan ügy – 13 éve keresi kétségbeesetten a fiát az édesanya

Lezáratlan ügy – 13 éve keresi kétségbeesetten a fiát az édesanya, az akkor 19 éves fiú rejtélyes körülmények között, nyomtalanul tűnt el. A mai napig nem lehet tudni mi történt vele, hol van, jól van-e.

Az esettel kapcsolatban az édesanya tett közzé egy felhívást, melybe az ország legprofibb szakemberei, csoportjai is bekapcsolódtak újra. A rendőrség is keresi az eltűntet. Nagy László eltűntkereső is próbál segíteni a kétségbeesett édesanyának, aki szeretné tudni mi történhetett azon a rejtélyes éjszakán, amikor a fiának nyoma veszett.

„Figyelem! Egy édesanya kérésére újranyitok agy 13 évvel ezelőtti eltünési aktát mely lezáratlan maradt. Komlósi Marianna fia a Szerencs-Ondi lakosú Tóth István 2004 December 10-én barátnőjével és báttyával egy Sárospataki discóba indultak szórakozni, megbeszélték hogy ha szétválnának akkor reggel 5:30 és 6 óra közt találkoznak a parkolóban.”

Az éjszaka során István barátnője hamarabb távozott a discóból, a két testvér viszont még ott maradt, de idővel különváltak. Reggel azonban István bátyja hiába ment a megbeszélt találkozóhelyre, mert testvére autója már nem volt ott a parkolóban. És mivel senki nem tudott semmit, igy az idősebb testvér a barátait kérte meg, hogy vigyék őt haza.

„El is indultak útközben azonban Bodrogszeginél meglátták István autóját a szemközti sávban állva, az eleje összetörve és a szélvédője egy helyen mintha baseball ütővel lett volna betörve. Az autóban benne volt a kulcs, az ülésén pedig hanyagul bedobva ott voltak István iratai, a kesztyűtartóban megtalálták kikapcsolva a mobilját és kb. 30 Ft készpénzt, a hátsó ülésen két kis pizza volt amit valószínű a testvéreinek szánhatott, ő maga azonban nyom nélkül eltűnt.”

Mivel testvére sehol nem találta öccsét, értesítette a szüleiket. Időközben pedig a rendőrség is a helyszínre érkezett, igy már együttesen igyekeztek megtalálni a fiút.

Ekkor azonban a rendőrségi rádióban hallani lehetett, hogy a mentők segítséget kérnek a rendőrségtől, miszerint bejelentést kaptak egy szemtanútól aki látott beugrani valakit a Tiszába a 15 km-el arébb lévő Tokaji hídról.

Később ennek a szemtanúnak az édesanya megmutatta fia fényképét. Ő sírva közölte az anyával hogy szerinte Istvánt látta beugrani a vízbe.

Mindez a mai napig felfoghatatlan és érthetetlen az anya számára ez az este. Hiszen Istvánnak semmi ismert oka nem volt arra hogy ilyesmit tegyen.

A speciális kutató mentők több napon át keresték a testét de azt nem sikerült megtalálniuk. Igy édesanyja soha nem adja fel a reményt hogy fia esetleg életben lehet még valahol. Ugyanakkor ennyi év elteltével szeretne végre választ kapni arra mi történhetett fiával azon az éjszakán.

Mivel ő úgy gondolja, hogy valaki vagy valakik pontosan tudják mi történt fiával, de 13 éve hordozzák magukban a titkot.

Talán ennyi év elteltével végre kiderül az igazság. „…egy 19 éves boldog fiú nem lesz csak úgy öngyilkos, főleg nem ilyen furcsa módon.” – mondja az anya.

„Tóth István akkor 180 cm magas, vékony testalkatú, szemüveges volt, szőkésbarna rövid hajú, és zöld szemű. Eltünésekor fehér Nike cipőt, fehér nadrágot, piros inget, kötött pulóvert és egy sötétkét zipzáros mellényt viselt hátán Energy felirattal. Autója egy régebbi típusú piros Wolskwagen Golf volt.”

Aki esetleg emlékszik még erre a 13 évvel ezelőtti esetre, vagy információja van István eltünésének körülményeivel kapcsolatban, az segítsen az édesanyának.

Hívja Komlósi Mariannát a 06 706534720-as telefonszámon. Illetve keresheti a rendőrséget is a 112-es segélyhívón is, mivel Tóth István mind a mai napig szerepel a rendőrség körözési listáján.

Lezáratlan ügy - 13 éve keresi kétségbeesetten a fiát az édesanya

SuperNews

forrás: Facebook/Nagy Laci/Marianna Komlósi

Facebook oldal: >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük