5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében

5 gyönyörű ünnepi köröm – Ezt imádják 2023 decemberében

5 gyönyörű ünnepi köröm következik, amit rengetegen választanak idén, az karácsonyi szezonban. Karácsonykor nem csupán az otthot díszítjük fel, hanem a lelkünket és a külsőnket is. A körmeink is kaphatnak csillogást, fényt, díszt, ez csak egy jó mintán múlik és egy jó körmösön. Persze, ha értesz hozzá, megfelelő alapanyagokkal, akár otthon is el lehet készíteni. 5 példát hoztunk, különböző színekben és stílusokban. Ezt imádják 2023 decemberében.

Ez az első köröm, aminek az alapja a klasszikus piros, persze kicsit felfrissítve, rafinált, érdekes megoldással tarkítva. A piros és a fehér párosítása, csillag motívumokkal remek választás karácsonyra.

5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében  Fotó: Náda Kolter-Miatovics

A fehér örök divat. A francia manikűr fehér megoldással az egyik legszebb karácsonyi manikűr alapja lehet. Dobd fel egy kis csillogással, arannyal, feketével és máris a hagyományosból egy igen trendi köröm születik .

5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében  Fotó: Pócs Henriette

Igazi különlegességnek számít az élénk kék és a csillogó ezüst kettőse. Ha egyedi ünnepi körmöt szeretnél, ez mindenképpen jó választás.

5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében  Fotó: Bizik-Balogh Enikő

Pulcsi minta, ezüst alap, arany csillagok is hódítanak idén decemberben. Ez a köröm trend igazán ünnepies, ugyanakkor nem sablonos.

5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében  Fotó: Búzási Barbara Julia

Ez az ünnepi köröm remek egyveleg. Bár szokatlan párosítását láthatjuk a színeknek, mégis csodálatos összképet eredményez a többféle különböző színvilág és felület, stílus. Csodaszép látvány, ami fantasztikus ünnepi hangulatot kölcsönöz.

5 gyönyörű ünnepi köröm - Ezt imádják 2023 decemberében  Fotó: Turcsányi Brigi

Szöveg: MaiMix

képek forrása: Körömötletek, avagy milyen legyen a körmöm?

Facebook oldal: maimix.hu>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük