Erre a 2 csillagjegyre rossz döntések sorozata vár

Erre a 2 csillagjegyre rossz döntések sorozata vár

Erre a 2 csillagjegyre rossz döntések sorozata vár.

Erre a 2 csillagjegyre rossz döntések sorozata vár

Fontos számodra a család, a karrier. Mindig figyeled azt, hogy mások mit gondolhatnak rólad, mi a véleményük rólad. Meghatározza az egész életedet az, hogy magadat, az énedet, az életedet külső szemmel figyeled.

A legjobb akarsz lenni mindig, mindenben, egy igazi verseny az egész életed. Versenyzel az idővel, a jobb munkahelyi pozícióért, a több pénzért, fizetésért, a jobb elismerésért. Azért is versenyzel, hogy mindig első legyél mindenben, mindenhol. Az egész életed egy verseny, de a legkomolyabb versenyt önmagaddal vívod.

Meg akarsz felelni mindenkinek és azt akarod, hogy mindenkinek mindig jó véleménye legyen rólad. A hibázás nálad nem jöhet szóba, de ha mégis előfordul, akkor ez teljesen összetör.

Az a legszomorúbb, hogy mások véleménye miatt fontos számodra a kívülről tökéletes élet, család, munka, nem pedig magad miatt.

Rengeteg energiádat felemészti ez a látszat-élet. Már fogy az energiád és ez rossz döntéseket eredményez. Lassan elveszíted a kontrollt és folyamatosan hiba csúszik majd a tökéletesnek mutatott életedbe. Ez eleinte bosszant, idegesít, összetör, felháborít, majd ahogy telik az idő, minden egyes ilyen alkalom levesz egy komoly terhet a válladról. A lelked szép lassan felszabadul, a tökéletesség álarca szép lassan lehullik rólad és az életedről is.

Ezeknek a rossz döntéseknek hosszútávon a boldogabb életet köszönheted majd.

Mert rájössz arra, hogy régen tökéletes életed volt, de ugyanakkor stresszes és boldogtalan. Végül azonban a kevésbé tökéletes élet magával hozza majd a boldogságot, a nyugalmat és a biztonságot is.

Mindez örökre meg fog változtatni, méghozzá jó irányban.

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük