Erre a csillagjegyre októberben sorsdöntő esemény vár

Erre a csillagjegyre októberben sorsdöntő esemény vár

Erre a csillagjegyre októberben sorsdöntő esemény, csodálatos találkozás vár. Új lehetőség nyílik meg számára a szerelemben, párkapcsolatban. Ez a hónap egy új korszak, egy új élet kezdetét jelenti.

Igazi kozmikus esemény vár erre a csillagjegyre, hiszen olyan dolog történik, amire nem is gondolt volna. Egy csodálatos találkozás vár rá októberben, ami szó szerint sorsfordító lesz.

Erre a csillagjegyre októberben sorsdöntő esemény vár

Októberben ez a csillagjegy a figyelem középpontjába kerül.

Teli lesz ugyanis felszabadító, pozitív energiákkal lendülettel, jókedvvel. Ezek az érzések ragadósak lesznek és sok új embert vonzanak be az életébe.

Az önbizalma soha nem látott magasságokba jut el, de egyszer sem csap át önteltségbe, beképzeltségbe. Ez az önbizalom minden értelem csak és kizárólag jót tesz ezzel a csillagjeggyel.

Tüzes energiája magával ragadja az embereket és végre eljut egy olyan szintre, mikor már felvállalja teljesen önmagát. Nem fél megmutatni az igazi személyiségét és bátran megmutatja nem csak a jó, hanem a rossz tulajdonságait. Végre megérti, hogy nincs tökéletes ember és a kevésbé jó tulajdonságaink is hozzánk tartoznak.

Most először lesz olyan ember az életében, aki teljes mértékben elfogadja őt, aki értékeli minden tulajdonságát, a jótól a rosszig.

Olyan sorsfordító találkozás lesz ez az életében, amiről sohasem gondolta volna, hogy egyszer eljön. Már nem kell álarcot viselni, már lehet önmaga, mert egy csodálatos találkozásnak köszönhetően a Sors egy igazi társat sodor az útjába.

Ez a találkozás végérvényesen jó irányba fordítja az életét. Az igaz szerelem lángra lobban és sosem alszik ki többé.

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük