Te  hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Ez sokat elárul rólad

Te  hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Ez sokat elárul rólad

Te  hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Sokat elárul rólad, a személyiségedről!

A pszichológusok azt mondják, hogy cselekedeteinek 40%-a nem tudatos döntés, hanem szokás. Amit triviálisnak tartasz, az valójában a napi rutinod, az életed nagy részét pedig ezek teszik ki, és sokat elárulhatnak személyiségedről és jelenlegi mentális állapotodról. Még az is, ahogy kinyomod a fogkrémet a tubusból, sokat elárul arról, hogy milyen is vagy valójában.

Te  hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Ez sokat elárul rólad

1. Felülről nyomod ki a fogkrémet a tubusból

Nagyon makacs vagy, és sok mindent megteszel azért, hogy elérd, amit szeretnél, hogy elérd a céljaidat. Hajlamos vagy a pesszimizmusra, és nem nagyon bízol az emberekben, megszoktad, hogy csak magadra számíthatsz. Elég énközpontú vagy, és szereted magad, ami nagyon jó, amíg el nem kezdesz önző lenni és más embereket a saját céljaidra felhasználni.

Második: Alulról felfelé haladsz és feltekered a tubus végét

Szereted az egyedüllétet, álmodozó vagy, és művészi hajlammal megáldott ember. Néha úgy tűnhet, mintha a saját világodban élnél. Érzékeny, gyengéd, könnyed, figyelmes és toleráns vagy. Nagyszerű és nagylelkű vagy egyszerre. Mindig sok gondolatod és ötleted van, és készen állsz megosztani őket másokkal.

Harmadik: Összeszorítod a tubust

Képes vagy más megvilágításban látni a világot, mint ahogy azt a többség teszi.  Művészi és kreatív vagy. A szépséget mindenhol és mindenben megtalálod. Nehéz lehet állandóan szervezettnek lenni, de valahogy mindig van időd a feladatok megtervezésére és elvégzésére. Nagyon optimista és nyitott vagy, ugyanakkor hajlamos vagy a gyakori hangulatingadozásokra is.

Négyes verzió: A tubus közepét nyomod össze

Aktív ember vagy, általában kicsit kapkodósabb. Nem te vagy a legösszeszedettebb és legszervezettebb ember, de ha kihívással nézel szembe, képes vagy azt megoldani. Nyitott, társasági ember vagy, sok barátod van. Tudod, hogyan kell egyensúlyba hozni az életet, érzelmileg is stabil vagy.

 Ötös: Lentről felfelé haladva nyomod össze

Nagyon takarékos és tisztaságszerető ember vagy. Miközben nagyon odafigyelsz az anyagi helyzetedre, vigyázol a körülötted lévő emberekre is. Perfekcionista vagy, és nem szeretsz semmit elpazarolni, így a lehető legtöbbet hozod ki minden erőforrásodból. Megszoktad, hogy keményen dolgozol, és jól is végzed a dolgod, ami azt jelenti, hogy mások számíthatnak rád. A házad mindig tiszta és az életed nagyon szervezett. 

Facebook oldal: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük