Melyik maci a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy a felszín alatt

Melyik maci a kedvenc? Elárulja milyen ember vagy a felszín alatt

Melyik maci a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy a felszín alatt.

A tudattalanunk határozza meg ízlésünket és preferenciáinkat. Amikor gondolkodás nélkül választunk, gyakran ez a tudattalan áll a háttérben, és ad jelzéseket legmélyebb énünkről. De sokszor nem vesszük észre vagy nem veszünk igazán tudomást róla. Itt van egy érdekes teszt és egy képen 4 imádnivaló maci,  mindegyik nagyon fontos dolgot mutat meg rólad. Gondolkodás nélkül válassz egyet! Azt, amelyik a legjobban vonz, amelyikhez a leginkább szeretnél hozzábújni! 

A választásod pedig felfedi a legmélyebb érzelmeidet, az igazi énedet. Lássuk, mit mond rólad az általad választott maci!

Melyik maci a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy a felszín alatt

Ha az A) mackót választottad: érzékeny vagy a kritikára

Arany szíved van, nagyon érzékeny vagy. Nyitottan fogadod, amit az emberek mondanak rólad, még ha az nem is mindig építő jellegű. Ám ez utóbbi néha bánthat és szomorúvá tehet. De ne légy túl érzékeny, mert akik szeretnek téged, nem akarnak bántani!

Ha a B) mackót választottad: nagyon aktív ember vagy

Nagyon dinamikus ember vagy, mindig ezeregy projekt van a fejedben. Sok az energiád, még tartalékenergiád is van, mindig lelkes vagy. Ám emiatt olykor nehezen tudsz összpontosítani egy dologra, mert elterelődik a figyelmed. De ez valójában része a varázsodnak!

Ha a C) mackót választottad: zárkózott ember vagy

Meglehetősen visszafogott ember vagy, hajlamos vagy csak a szűk körödben maradni. Nem igazán szereted a nagy bulikat vagy a meglepetés helyzeteket. Jobban szereted a csendes pillanatokat, szeretsz egyedül  lenni vagy néhány közeli baráttal. Ez teljesen normális és egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem szeretsz másokat!

Ha a D) macit választottad: érzékeny vagy

Nagyon érzékeny ember vagy, hajlamos vagy a szívedre venni a dolgokat. Mások érzelmei gyakran hatással vannak rád, nehézen tudod a semlegességed megőrizni. Néha szomorú vagy szorongó vagy, anélkül, hogy tudnád az okát. Ez a személyiséged része, ettől leszel egyedi!

Facebook oldal: ITT >>>

FORRÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük