Óriásit fog csalódni ez a 3 csillagjegy

Óriásit fog csalódni ez a 3 csillagjegy

Óriásit fog csalódni ez a 3 csillagjegy. A horoszkóp megmutatja mi vezet el idáig és azt is, van-e megoldás.

Nagylelkű, segítőkész, csupaszív lelkű ember vagy. Mindig csak adsz és adsz és adsz, önzetlenül segítesz mindenkin. Rengeteg szeretet van a szívedben és ezt megosztod a körülötted lévő emberekkel. Hiteles, szavahihető, megbízható vagy, akinek alapelve az őszinteség. Az élet azonban most megváltozik, mert bizonyos emberek nem fogják értékelni az őszinteségedet. Bár rendkívül adakozó, segítő vagy, nehéz leckék során most fogsz rájönni, hogy ezt nem mindenki érdemli meg. Ez a csillagjegy óriásit fog csalódni bizonyos emberekben és ezzel együtt az életbe vetett hitében is.

Összeomlik az egész világa ennek a csillagjegynek.

Rájössz, hogy vigyáznod kell arra, hogy kinek mutatod meg a valódi énedet, gondolataidat, érzéseidet.

Szeretsz mindent a magad módján szervezni, megoldani és ez látványos sikerekben nyilvánul meg. Azt viszont nem látja senki, hogy emögött az eredmények mögött mennyi küzdelem, lemondás és kitartás van. Irigylik a sikereidet és emiatt próbálnak téged lehúzni, ami sok lelki fájdalmat okoz neked.

Csalódni az emberekben. Ez jellemzi majd a most következő nehéz időszakodat.

Nem szereted a vitákat, de a most következő időszakban bőven kijut majd belőle. Mert végre erőt veszel magadon és kiállsz az igazadért. Nehéz lesz, de idővel fel tudod végre ismerni a körülötted zsongó hamis embereket, akik nem őszinte érzelmekkel közelítenek feléd. A lezárás mindig is nagyon fog fájni, de már képes leszel megtenni ezt a lépést. Mert a csalódás következő állomása a felismerés és tenni akarás. Azaz, soha többet nem szeretnél ilyen sebeket a szíveden, inkább megpróbálod megelőzni.

kép: Stock kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük