Ennek a csillagjegynek az egész élete szétesik

Ennek a csillagjegynek az egész élete szétesik

Ennek a csillagjegynek az egész élete szétesik.

Ennek a csillagjegynek az egész élete szétesik

A tudás hatalom. Ezt mondják, de erre a csillagjegyre eddig nem ez volt a jellemző. Sok mindent tud, túl sok mindenre jött rá, túl sok mindent hallott, látott meg véletlenül. Túl sok mindent. De mégis úgy tesz, mintha minden rendben lenne és semmiről sem tudna.

Kiderült számára, hogy az egész élete hazugság volt. Akiben eddig teljes mértékben megbízott, kiderült, hogy szinte idegen ember számára. Ennek a csillagjegynek az egész világa, élete szétesik a felismeréstől. Nem lesz boldog.

Attól a felismeréstől, ami eddig is nyomta a lelkét, a sejtés, a gyanú régóta ott él a lelkében, de sikerült mindig elfojtania magában ezeket a fájdalmas, kellemetlen, bántó tényeket.

Csak azért nem történt még komoly változás az életében, mert ő nem képes szembenézni a gondokkal. De ez csak átmeneti, mert mindenre fény derül és eljön az a pont, amikor ez a csillagjegy nem bírja tovább és számonkéri azt, akit és arról, amiről tud.

Sajnos passzivitásba, közönybe fog ütközni. A lezárás ideje sok fájdalmat fog okozni neki, de nem lehet tovább húzni. Ez így hamis élet, nem boldogság.

Meg kell keresni azt a közeget, környezetet, helyet, ahol jól érzik magukat. Addig azonban készüljön fel lelkileg, mert folyamatos kudarcokon, csalódásokon kell átvergődniük, egészen addig, amíg meg nem találják azt a stabil, boldog életet, amire vágynak.

Ennek a csillagjegynek az egész élete szétesik: ő a Rák csillagjegy.

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük