Nehéz időszakon mentél át, most kiderül mi lesz veled - Lélek-teszt

Nehéz időszakon mentél át, most kiderül mi lesz veled – Lélek-teszt

Nehéz időszakon mentél át, most kiderül mi lesz veled – Lélek-teszt.

Minden táj kínál valamit a léleknek és mindegyiknek fontos üzenete is van. Van, ami elgondolkodtat, van, ami feltölt, akad, ami elszomorít és olyan is létezik, ami megnevettet.

Most 2 különböző erdő közül kell választanod. Mind a kettőnek más a hangulata, más és más érzelmeket vált ki mindenkiből. Bármelyiket is választod, sokat elárul az igazi személyiségedről, megmutatja mi lapul igazából a szíved mélyén.

Nehéz időszakon mentél át, most kiderül mi lesz veled - Lélek-teszt

Első erdő – Nehéz idők voltak, vannak, de vajon lesznek is?


Nyugodt, vidám, tiszta szívű és érzékeny lelkű ember vagy. Mindig meglátod a fényt a legborongósabb, nehéz időszakokban is. Keresed az életben a jót, a szépet és ezekbe kapaszkodsz, amikor gondok adódnak. Ez ad erőt arra, hogy ne torpanj meg, hanem menj előre, tovább. Nyitott személyiség vagy, értékeled a boldog környezetet. Szeretsz kommunikálni, emberek között lenni. Tudod milyen az, amikor egyedül vagy a gondjaiddal és nincs segítséged. Éppen ezért fontos neked, hogy ne hagyj senkit egyedül a fájdalmaival, problémáival.

Legalábbis eddig így volt.

Míg mások örülnek annak, hogy te mindig kősziklaként állsz mindenki mellett, te sajnos nem mindig érzed magad sem szeretve, sem megbecsülve. Sőt, egyre jobban érzed azt, hogy sokan csak kihasználnak és visszaélnek a szereteteddel. Már nem tudod ki vagy, mi a célod, mit tegyél.

A boldogság kulcsa az, hogy szeresd és fogadd el önmagadat. Bízz abban, aki vagy, ahelyett, hogy azon gondolkodsz, hogy kinek kellene lenned. És semmiképpen ne változz meg senki kedvéért.

Csak legyél büszke arra, aki és ami vagy, soha ne feledd el azt, hogy honnan indultál, miken mentél át és továbbra is maradj ilyen szép lelkű, pozitív gondolkodású ember.

Második erdő


Kifele hidegnek tűnsz, érzéketlennek, függetlennek, megközelíthetetlennek. Olyan ember vagy, aki ebben a változó, nehéz, rohanó világban biztos saját magában és biztos abban is, hogy képes lesz megtalálni a saját útját, álmait, boldogságát.

A kitartásod sikert hoz a szakmai életedben, a különleges képességeid minden nehézségen átsegítenek.

Ám ez a siker, az eredményeid, az utat, a megtévesztő tulajdonságok megnehezíthetik, hogy személyes életedben igaz barátokra és társra lelj. Félnek, tartanak tőled az emberek, mert annyira erősnek tűnsz. Nem gondolnák, hogy neked is vannak érzelmeid, gyengeségeid. Pedig vannak. Csak ezeket mélyen elrejted, mert nem akarsz senkinek támadási felületet adni. Régen óriási csalódás ért, olyan emberben csalódtál, aki egy életre megsebzett lelkileg.

Nagyon szeretnél találni olyan embereket, barátokat, szerelmet, akivel, akikkel megoszthatod az igazi énedet, akiket bizalmadba fogadhatsz és akik sosem okoznak csalódást. Szeretnéd, ha az utadon lennének társaid.

Bár sok ember vesz körül, aki csodálja mindazt, amit eddig elértél, de a feléd közeledés, igazi érzelmi szálak, bizalom és kötődés kialakítása veled mégis nehezebb lehet.

Hinned kell magadban, meg kell mutatnod, ki is vagy igazából. Ez nem gyengeség, meg kell tanulnod. Az, hogy régebben komoly csalódás ért, nem jelenti azt, hogy az egész életed magányosságra, szomorúságra van ítélve. Gyerünk, vedd le az álarcodat.

kép: Stock kép

Facebook oldalunk: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük