Boszorkány teszt - Megmutatja mi a sorsod

Boszorkány teszt – Megmutatja mi a sorsod

Boszorkány teszt – Megmutatja mi a sorsod.

A boszorkányokról ismert, hogy természetfeletti képességekkel rendelkeznek, varázsolnak, seprűn közlekednek. Az északi boszorkány is ismerős lehet, ők mindig is híresek voltak a képességeikről.

Egyedül éltek az erdőben, az emberek ijesztőnek találták az életmódjukat. Ugyanakkor „tündérdoktoroknak” is nevezték őket, mert ők voltak azok, akik természetes gyógymódokat és a természet erőit alkalmazták varázslásaikhoz.

Az emberek tisztelettel keresték fel az „északi boszorkányokat”, és legyünk őszinték… némi félelemmel is. Az északi boszorkányok, nem igazán feleltek meg a társadalmi elvárásoknak. Általában „antiszociálisnak” tartották őket, és ezért is váltak célponttá a középkorban.

A boszorkányok körül mindig voltak olyan állatok, amelyek segítették a mindennapi mágikus tevékenységeiket.

Válassz egy állatot, hogy megtudd mit kell tenned ahhoz. hogy  a sorsod beteljesíthesd!

Boszorkány teszt - Megmutatja mi a sorsod

Denevér – A fondorlatos boszorkány segítője

Ne szigetelődj el, tölts több időt a barátaiddal. Fogadd el önmagad, ne változz meg csak azért, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak.

Pók – A karma boszorkányának segítője

A kemény munka kifizetődik, csak dolgozz kitartóan és türelmesen várd ki a megérdemelt jutalmat. Amit adsz azt kapod vissza, amit az univerzumnak adsz az vissza is tér hozzád. Ápold a kapcsolatot a családoddal és a barátaiddal.

Bagoly – A bölcs boszorkány segítője

Maradj éber és élj! A tudatlanság nem hozza el a boldogságot, a bölcsesség az, ami szabaddá tesz. Csak ott vond magadra a figyelmet, ahol meg is akarod kapni azt. Légy türelmes, tanulj a könyvekből, az életed történéseiből és ne félj hibázni.

Kígyó – A körültekintő boszorkány segítője

Hajolj, ne törj! Ha már előre látod az akadályt, kanyarodj el és találj más utat. A mérgek belül keletkeznek. A legrosszabb fajta mérgek önmagunkból erednek. Ne engedj teret ezeknek! Légy türelmes, minden lépésedet fontold meg alaposan!

Macska – A független boszorkány segítője

Légy független, szabadulj meg a toxikus emberektől, adj szeretet és vigyázz magadra. Olykor légy láthatatlan, ne akarj mindig a figyelem középpontjába kerülni. Akár a macska, ess mindig a talpadra, óvatosan, kis lépésekben haladj. Cselekedj bölcsen, ne hibázz!

Nyúl – A kreatív boszorkány segítője

Ne szégyelld szeretni és megélni az életet, mert az elégedettség érzésétől vagy csodákra képes. Maradj hű önmagadhoz! Ne feledd, a tavasz mindig győz a tél felett. Várd a jó dolgokat, legyél nyitott minden feléd irányuló áldásra.

FORRÁS

Facebook oldalunk: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük