Ilyen ember vagy - A legfontosabb dolog derül ki rólad

Ilyen ember vagy – A legfontosabb dolog derül ki rólad

Ilyen ember vagy – A legfontosabb dolog derül ki rólad, méghozzá egy egyszerű, de annál izgalmasabb teszt segítségével.

Nézz rá erre a képre és amit meglátsz elsőre, az mutatja meg milyen ember is vagy és mi a legfontosabb tulajdonságod.

Ilyen ember vagy - A legfontosabb dolog derül ki rólad

Felhő – Ha ezt láttad meg legelőször ilyen ember vagy, ezek a legfontosabb tulajdonságaid:

Sokan érzéketlennek, ridegnek, kőszívűnek gondolnak téged, mert szinte sohasem mutatsz ki semmilyen mélyebb, komolyabb érzelmet. Könnyen ismerkedsz, viszont pont emiatt nehezen tartod meg a párodat. Mindent játéknak veszel, semmire sem gondolsz komolyan. Pedig nagy álmod a stabilitás, a hosszú kapcsolat.

Esernyő

Makacs vagy, kitartó, előrelátó és türelmetlen.  Kiváló megfigyelő vagy, a legapróbb részleteket is észreveszed azonnal és a kis részletekből meglátod az egészet. Pontos, precíz ember vagy, aki szeret felkészülni a váratlan helyzetekre. Mindig van egy B terved is. Az egyszerűség híve vagy, amit gondolsz, kimondasz és a fölösleges dumát, a túl harsány embereket, a felesleges csacsogást utálod.

Eső/Víz

Szereted, ha téged gondolnak a legerősebbnek (testileg és/vagy lelkileg). Az erődet szereted kimutatni, még a legnehezebb helyzetben is képes vagy talpon maradni. A kitartásod sziklaszilárd. Amit eltervezel, véghez is viszed, mert végig kitartasz, nem adsz fel semmit. Sokszor keresnek mások a problémáikkal, de nem oldod meg helyettük. Inkább segítesz nekik a gondolkodásban, a terv kidolgozásában és ügyesen rávilágítod őket a megoldásra. Nem szeretsz lustálkodni, pihenni, állandó mozgásban vagy. A semmittevés nem a te asztalod.

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük